Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Oberta la convocatòria a la 9a edició dels Premis IDECE

Fins el 14 d’agost, els estudiants que cursen batxillerat o cicles formatius de grau superior de les Terres de l’Ebre poden presentar els treballs per a la nova edició dels premis

Etiquetes   entorn, idece, terres ebre

Publicat el15/7/2020

Oberta la convocatòria a la 9a edició dels Premis IDECE | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE) obre una nova convocatòria dels Premis per a fomentar la projecció de les Terres de l'Ebre. Aquests Premis tenen per objectiu fomentar i impulsar la projecció de les comarques ebrenques i alhora reconèixer la creativitat i esforç de l'alumnat que presentin treballs elaborats amb una qualitat de continguts, anàlisi i aprofundiment suficientment acreditats per esdevenir un projecte coheren i d'interès socials que permetin conèixer millor la realitat i les perspectives de futur de les Terres de l'Ebre. Així, els treballs que optin als Premis han de tractar sobre qualsevol àmbit temàtic (medi natural, història, economia, art i patrimoni, etc.) relacionat amb les Terres de l'Ebre i amb el seu desenvolupament.

En aquest sentit, fins el 14 d'agost l'alumnat dels centres educatius de les Terres de l'Ebre que cursen Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Superior i també aquell alumnat ebrenc de la resta d'instituts de Catalunya o a l'Institut Obert de Catalunya (IOC), poden presentar els seus treballs a la 9a edició dels Premis IDECE 2020.

En concret, les persones participants als Premis IDECE han de presentar el treball en paper, en CD o en llapis de memòria USB i el sobre que l'acompanya, amb el formulari normalitzat, de forma presencial a la seu de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre (plaça de Gerard Vergés, 1 – 43500 Tortosa).

Els guardonats amb els Premis IDECE tindran una aportació econòmica: el 1r premi 1.500 euros, el 2n premi 1.000 euros, el 3r premi 700 euros i el 4t 500 euros. A més, l'IDECE considerarà la possibilitat de publicar, en paper, el treball que hagi obtingut el primer premi.

Amb tot, els Premis poden declarar-se deserts si el jurat considera que els treballs no reuneixen els mèrits suficients per ser guardonats.

El jurat està format pels representants dels departaments d'Ensenyament, de Territori i Sostenibilitat, d'Empresa i Coneixement i de Joventut de les Terres de l'Ebre, juntament amb dues persones representants de l'IDECE, el director, que actua com a president i una tècnica que actua com a secretària.

Inscripcions als Premis


Per: Redacció

Foto: EbreActiu