Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Oberta la convocatòria per al 24è Concurs de Fotografia de la Terra Alta

El termini d’admissió d’obres finalitzarà el 31 d’octubre de 2018 al Consell Comarcal de la Terra Alta

Etiquetes   natura patrimoni, fotografia, terra alta

Publicat el27/8/2018

Oberta la convocatòria per al 24è Concurs de Fotografia de la Terra Alta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Al fons de la imatge, el Pinell de Brai


El Consell Comarcal de la Terra Alta ha convocat el 24è Concurs de Fotografia de la Terra Alta, en les categories següents: lliure i indrets de la Terra Alta. Cada participant hi podrà presentar un màxim de tres obres per a cada modalitat (no premiades ni publicades a la Terra Alta), amb un format d'imatge fotogràfica mínima de 20x30 cm, sobre paspertú de dimensions 40x50 cm i gruix màxim 2mm. Les tècniques admeses són blanc i negre, color i manipulacions de la imatge.

Els participants joves (fins a 29 anys) residents a la comarca podran presentar les obres en format digital via correu electrònic aconcursfotografia@terra-alta.cat, amb una resolució d'entre 200ppp i 300 ppp, fent constar les dimensions d'acord amb el format del concurs (mínim 20x30). Presentació: Al dors de la fotografia ha de figurar el títol de l'obra, el tema, el nom i els cognoms de l'autor, el NIF, l'adreça postal i de correu electrònic i el telèfon. Els autors de la comarca també hauran d'indicar la data de naixement.

El termini d'admissió d'obres finalitzarà el 31 d'octubre de 2018 al Consell Comarcal de la Terra Alta (c. de la Bassa d'en Gaire, 1, baixos 43780 Gandesa), de dilluns a divendres, de 8.00 h a 15.00 h.

El jurat el formaran membres de les entitats organitzadores i col·laboradores. La seva decisió serà inapel·lable i estarà facultat per a resoldre qualsevol contingència no prevista en aquestes bases. El veredicte es farà públic durant el desembre de 2018.

Els premis es doten de la manera següent:

  • 1r premi categoria Terra Alta: 300 euros i lot de vins de la DO Terra Alta 
  • 2n premi categoria Terra Alta: 150 euros i lot de vins de la DO Terra Alta 
  • 1r premi categoria lliure: 300 euros i lot de vins de la DO Terra Alta 
  • 2n premi categoria lliure: 150 euros i lot de vins de la DO Terra Alta

Accèssits: Raimon Fotògrafs atorgarà dos accèssits dotats amb sengles trofeus a les millors fotografies presentades per autors residents a la comarca. El primer accèssit serà obert i el segon per a joves fotògrafs fins a 29 anys.

Els participants i guanyadors del certamen seran informats de la data d'entrega de guardons i de la inauguració de l'exposició d'obres seleccionades.