Tuna Tour. Possiblement, una de les millors aventures de la teva vida

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Una nova web promociona els productes de la Terra Alta

Una cinquantena de productors se sumen a la plataforma en una primera fase

Etiquetes   de la terra, producte local, producte proximitat, terra alta

Publicat el31/3/2021

Una nova web promociona els productes de la Terra Alta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El Consell Comarcal de la Terra Alta ha posat en marxa la pàgina web ’Fet a la Terra Alta’ per promocionar el producte local de la comarca. A la plataforma es poden trobar els productes per categories, per poblacions, i per establiments (s’informa dels horaris, les dades de contacte i la ubicació).

Les botigues es donen a conèixer en un petit vídeo de presentació. Des de la web ’Fet a la Terra Alta’, també es pot enllaçar amb els espais a la xarxa dels diferents productors perquè l’usuari pugui contactar amb ells directament. El web s’estrena amb una cinquantena d’establiments i aviat s’hi sumaran una trentena més. També s’activarà aviat la versió en castellà. Aquesta plataforma s’ha finançat amb la col·laboració de l’IDECE.


Per: ACN

Foto: Cedida