Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES


La nova prova de muntanya Trails Denes de Morella obre les inscripcions

Hi haurà un total de tres distàncies, 14K, 25K i 45K, que tindran lloc el 30 de maig pel terme municipal de Morella

Etiquetes   activitats outdoor, curses per muntanya, morella, comarca els ports

Publicat el15/1/2020

La nova prova de muntanya Trails Denes de Morella obre les inscripcions | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La prova de muntanya Trails Denes de Morella ha obert les inscripcions a les seues diferents curses avui. D'aquesta manera, aquest esdeveniment comptarà amb una marxa no competitiva de 14 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, una carrera de 25 quilòmetres i un desnivell de 1.150 metres i la marató de 45 quilòmetres amb un desnivell de 1.900 metres. Les inscripcions tenen un preu inicial de 12 euros la marxa, 22 la cursa i 32 la marató.

Cal recordar que la nova Trails Denes de Morella l'organitza l'associació Denes de Morella amb suport de l'ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló i tindrà lloc el 30 de maig de 2020. La prova es va presentar el passat mes d'octubre amb els organitzadors Javier Sanz, Hugo Adell, Diego Aguilar i Jordi Borràs junt amb l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. Així, van explicar “la motivació de realitzar una cursa de muntanya per a recórrer l'ample terme de Morella dividit en 12 denes”. També van aprofitar per a “obrir les portes a totes i tots qui vulguen col·laborar en la Marató Denes de Morella”.Benifallet, un paisatge que enamora


La regidora d'Esports, Judit García, destacava que “es tracta d'una iniciativa molt important a causa de la quantitat de gent que practica el running i per a conéixer els racons del nostre terme a través de l'esport”. L'edil comentava que “Morella compta amb un terme molt extens i amb una orografia muntanyosa que permet el desenvolupament de proves com aquesta”.

La Trails Denes de Morella compta amb diferents categories perquè tots i totes puguen participar. Així la categoria absoluta abraça a tots i totes les participants. A més, hi ha una categoria sènior de 23 a 39 anys i una veterana per a més de 40. Finalment hi ha una categoria local per a persones empadronades a Morella. Totes aquestes amb categoria masculina i femenina. Finalment, la 14K compta amb la categoria júnior de manera competitiva. Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives i competicions. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la Mediterranean Xtrem de BTT, la cursa Top Of The Rock amb el format d'ultra trail per etapes, l'Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d'escalada en bloc o la Pujada Vertical al Castell de Morella.


Per: Redacció