Argila. XXIX Fira de la Terrissa i la Tradició. La Galera, de l’1 al 5 de maig 2024

CAT | ES


Una nova proposta d'EbreRic, obrint-nos a nous camins

L’activitat, que tindrà lloc el 23 de març, ens proposa viure l’equinocci de primavera a les muntanyes de Tivissa

Etiquetes   vida activa, turisme, ecoturisme, tivissa, ribera ebre, terres ebre

Publicat el22/2/2024

Una nova proposta d’EbreRic, obrint-nos a nous camins | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'empresa d'activitats d'ecoturisme Enblau, presenta una nova proposta en el calendari d'activitats d'aquest 2024. Aprofitant que les temperatures encara són agradables, ens proposa viure l'equinocci de primavera a les muntanyes de Tivissa, una zona coneguda per ser un punt de canalització d'energies molt potent.

Una ruta molt fàcil, apta per gairebé tots els públics. Si bé en algun tram la pujada es fa més notable, en general és un camí agradable que no requereix grans esforços.

L'activitat EbreRic, que tindrà lloc el dia 23 de març a les 10 del matí, començarà amb un petit escalfament de ioga, per trobar la nostra respiració abans de començar l'ascens i durant la ruta, i enmig de les grans parets de les muntanyes de Tivissa, s'aprofitarà el paisatge per aturar-nos a meditar en alguns punts escollits i per fer alguna altra sessió de ioga envoltats de bosc i natura.

Consulta el programa de l'activitat i tota la informació en aquest enllaç.


Una nova proposta d’EbreRic, obrint-nos a nous camins | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho