Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


Nova jornada de voluntariat a la Reserva Natural de Sebes (Flix) dins del projecte VOLCAT

Aquesta tercera jornada de voluntariat del projecte VOLCAT serà demà dissabte 7 d´octubre i consisteix en la gestió d’hàbitats aquàtics

Etiquetes   natura patrimoni, reserva sebes, flix, ribera ebre

Publicat el6/10/2017

Nova jornada de voluntariat a la Reserva Natural de Sebes (Flix) dins del projecte VOLCAT | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Voluntaris tallant canyís a la llacuna de la Reserva Natural de Sebes


Demà dissabte 7 d’octubre, i dins del projecte “VOLCAT: custòdia participativa activa: voluntariat i educació ambiental en finques en custòdia”, hi haurà una nova activitat a partir de les nou del matí a la Reserva Natural de Sebes. Aquesta tercera jornada de voluntariat del projecte VOLCAT consisteix en la gestió d'hàbitats aquàtics: Tallada de boga i canyís a la llacuna de la Reserva Natural de Sebes. L’objectiu és deixar entradors, illetes i posadors per facilitar l’observació i garantir la futura cria de diferents espècies d’aus.

Com aquesta actuació és determinant per garantir la presència d’alguna de les espècies d’aus emblemàtiques de la Reserva i per poder-les continuar observant i fotografiant ben a la vora, es demana força col·laboració participant en aquesta jornada.


El programa de l'activitat és el següent:

  • 09:00 h. trobada al Mas del Director, centre d'informació de la Reserva Natural de Sebes, on es farà l'explicació de la activitat i lliurament de la samarreta oficial del projecte als participants. 
  • 09:20-11:30 h. Tallada de boga i canyís de la Llacuna de Sebes. 
  • 12:00 h. Aperitiu a les instal·lacions del Mas del director. 
  • Per a inscriure’s cal enviar un correu a freixe@gmail.com o trucar al telèfon 977 265 112 (de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 h.). 
  • Per a imprevistos d’última hora, tel. 650 125 190.

Es recorda que totes les activitats de voluntariat del projecte estaran remunerades amb una moneda ambiental simbòlica anomenada VOLCAT, amb la qual els participants podran canviar per activitats lúdiques i de formació ambiental. En aquest cas els VOLCATS aconseguits pels participants es podran canviar per la següent activitats gratuïta:

28-10-2017: Visita guiada per la Reserva Natural de Sebes (100 VOLCATS) ideal per gaudir en família. Activitat compensatòria valorada en 60€ per grup de 25 persones.


Nova jornada de voluntariat a la Reserva Natural de Sebes (Flix) dins del projecte VOLCAT | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...