Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Nova jornada de voluntariat a la Reserva Natural de Sebes de Flix

L´activitat consisteix en la tallada de boga i canyís a la llacuna de la Reserva, per tal de deixar entradors, illetes i posadors per facilitar l´observació i garantir la futura cria de diferents espècies d´aus

Etiquetes   natura patrimoni, reserva sebes, flix, ribera ebre

Publicat el19/9/2017

Nova jornada de voluntariat a la Reserva Natural de Sebes de Flix | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... L’activitat consisteix en la tallada de boga i canyís a la llacuna de la Reserva


La Reserva Natural de Sebes a Flix (Ribera d’Ebre), acollirà el pròxim dissabte 7 d'octubre la tercera jornada de voluntariat del projecte “VOLCAT. Custòdia participativa activa: voluntariat i educació ambiental en finques en custòdia”. L'objectiu d'aquest projecte és donar a conèixer i involucrar a diferents col·lectius de les Terres de l'Ebre, dins l’estratègia de conservació que promou la custòdia del territori, mitjançant la participació en jornades de voluntariat que seran compensades amb activitats d'educació ambiental.

Aquesta activitat, organitzada pel Grup de Natura Freixe de Flix, consisteix en la gestió d'hàbitats aqùatics, tallant boga i canyís a la llacuna de la Reserva Natural de Sebes, per tal de deixar entradors, illetes i posadors per facilitar l’observació i garantir la futura cria de diferents espècies d’aus. L'actuació és determinant per garantir la presència d’alguna de les espècies d’aus emblemàtiques de la Reserva i per poder-les continuar observant i fotografiant ben a la vora.

Totes les activitats de voluntariat del projecte estaran remunerades amb una moneda ambiental simbòlica anomenada VOLCAT, amb la qual els participants podran canviar per activitats lúdiques i de formació ambiental.

En aquest cas els VOLCATS aconseguits pels participants es podran canviar per les següents activitats gratuïtes:

  • 01/10/2017: Dia mundial dels ocells (100 VOLCATS): Taller d'introducció a l'anellament científic d'ocells. Activitat compensatòria valorada en 40 € per persona. 
  • 28/10/2017: Visita guiada per la Reserva Natural de Sebes (100 VOLCATS). Activitat compensatòria valorada en 60€ per a grup de 25 persones. 

La trobada i el lliurament de samarretes als voluntaris serà a les 9 del matí al Mas del Director. En acabar la tallada de boga i canyís hi haurà un aperitiu per a tots els participants. Les inscripcions per col·laborar amb la jornada es poden fer per correu electrònic a freixe@gmailc.om o trucant al 977 265 112 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 h.


Nova jornada de voluntariat a la Reserva Natural de Sebes de Flix | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho