Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES


Nova edició del Curs «Punt d'informació al Parc Natural del Delta de l'Ebre»

Les inscripcions començaran a partir del 7 de gener de 2020

Etiquetes   natura entorn, cursos, parc natural delta ebre, terres ebre

Publicat el13/12/2019

Nova edició del Curs «Punt d’informació al Parc Natural del Delta de l’Ebre» | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Parc Natural del Delta de l'Ebre organitza un nou curs "Punt d’Informació del Parc" amb l'objectiu de formar a les empreses turístiques del Delta que, de manera voluntària, desitgen acreditar-se com a Punt d'Informació del Parc. Està destinat a empresaris turístics del Delta, tècnics d'oficines d'informació del Delta i àmbit d'influència, tècnics i regidors de turisme i medi ambient d'Ajuntaments, estudiants de Grau de turisme, estudiants de CFGS en gestió i organització de recursos naturals, estudiants de CFTS en guia, informació i assistència turístiques, estudiants CFGS d'Educació i Control Ambiental, guies i intèrprets i tothom que estigui interessat en la matèria.

El curs té un preu de 47 euros i s'impartirà entre el 4 de febrer i el 10 de març de 2020 al Casal de Joves de l'Aldea, en horari de dimarts i dijous de 17 h a 20 h. Com a novetat d'aquesta edició, el preu del curs per al personal d'empreses que el facin per segon cop serà de 35 euros. Per als qui vulguen assistir únicament a les sessions 9 i 10 (Comunicació en el servei al client. Estratègies de marketing i comunicació 360º, que tindran lloc el 3 i 5 de març de 2020), el preu serà de 35 euros.

Les inscripcions començaran a partir del 7 de gener de 2020. Informació i matriculació al telèfon 977482181.

Programa del curs


Per: Redacció

Foto: EbreActiu