Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES


Nova edició del Curs de bon coneixedor del Parc Natural de Montsant

El Parc Natural de Montsant organitza la segona edició del “Curs de bon coneixedor del Parc Natural de Montsant”, una acció formativa inclosa dins la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat

Etiquetes   turisme, serra montsant, priorat

Publicat el21/1/2019

Nova edició del Curs de bon coneixedor del Parc Natural de Montsant | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... S'han augmentat les hores de sortides pràctiques per aprofundir en el coneixement real del territori i dels seus recursos


El Parc Natural de Montsant obre el període d'inscripció per apuntar-se al “Curs de bon coneixedor del Parc Natural de Montsant”, que enguany es realitzarà durant el període d'hivern, entre el 18 de febrer i el 15 d'abril.  El programa del curs consta de 105 hores, repartides en 15 sessions, els dilluns i dimarts.

S'adreça a tota aquella persona, empresa o entitat que desenvolupa o vulgui desenvolupar la seva activitat professional dins l'espai natural protegit: empreses d'educació ambiental, empreses d'activitats turístiques i punts d'informació oficials.

Aquesta formació és essencial per tenir un bon coneixement del Parc i, per tant, per poder desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure al Parc Natural de Montsant. El curs serà obligatori per a totes aquelles empreses i autònoms que vulguin acreditar-se amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (II fase).

En relació a l'anterior edició de 2017, s'han augmentat les hores de sortides pràctiques per aprofundir en el coneixement real del territori i dels seus recursos. Les sessions es realitzaran tant a la seu del Parc Natural, a la Morera de Montsant, com en d'altres equipaments dels pobles que l'envolten.

El període de preinscripció és del 15 de gener al 3 de febrer, ambdós inclosos. Les places són limitades.

Cal fer arribar el full de preinscripció a:suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu