Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Un nou vídeo promocional de Sant Jaume d'Enveja dona inici al cicle d'activitats estiuenques

Es tracta d’un vídeo produït per David Bertomeu que pretén posar en valor tots els actius turístics i econòmics del municipi, la seva potencialitat i singularitat, i, sobretot, la força, l’esperit de superació i l’orgull de la seva gent

Etiquetes   turisme, turisme natura, turisme responsable, turisme familiar, sant jaume enveja, delta ebre, terres ebre

Publicat el7/6/2021

Un nou vídeo promocional de Sant Jaume d’Enveja dona inici al cicle d’activitats estiuenques | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja publica un vídeo de promoció del municipi i del Delta de l'Ebre donant inici al cicle d'activitats estiuenques que formen part del Pla de recuperació i millora de l'activitat econòmica del municipi i de retorn progressiu a la normalitat i als principals objectius de promoció econòmica local.

Es tracta d'un vídeo produït per David Bertomeu que pretén posar en valor tots els actius turístics i econòmics del municipi, la seva potencialitat i singularitat, i, sobretot, la força, l'esperit de superació i l'orgull de la seva gent. Una gent que estima la terra on ha nascut, que la defensa i la cuida amb l'únic objectiu de poder continuar vivint i guanyar-se la vida.

Aquest és el text amb el que es presenta el vídeo:

Després de més d'un any comencem a veure la llum al final del túnel. Arriba el moment de retrobar-nos. Necessitem sentir a prop aquella gent que ens aprecia i valora, que respectem molt i que és la raó del nostre esforç. S'apropa el moment d'estar junts, els d'aquí i els d'allà, els que estem i els que venen. Junts recuperarem la confiança, l'alegria, el color i la llum. Farem festa, omplirem els nostres comerços i locals turístics, gaudirem de la nostra gastronomia, de la nostra cultura popular i de les nostres tradicions, recordarem i homenatjarem als nostres avantpassats.

Caminarem i passejarem en bicicleta, practicant aquell esport lliure i natural que tant ens agrada. Ens emocionarem contemplant el nostre entorn natural, sentirem la força del riu i de la mar. Tornarem a somiar i ens enamorarem de nou.



Per: Redacció