Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Nou marxandatge d'Amposta Turisme Esportiu

Per promocionar Amposta com a destinació de turisme esportiu de referència al país

Etiquetes   turisme, turisme esportiu, amposta, montsia, delta ebre

Publicat el4/6/2021

Nou marxandatge d’Amposta Turisme Esportiu | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El nou material de marxandatge d’Amposta Turisme Esportiu


Promocionar Amposta com a destinació de turisme esportiu de referència al país entre els i les esportistes i reforçar la imatge de #AmpostaCiutatEsportiva. Aquest és el principal objectiu de la nova acció de la regidoria de Promoció i Turisme Esportiu en la qual ha dissenyat elements de marxandatge per a esportistes, en concret, una botella, una tovallola i una motxilla amb la imatge d'Amposta Turisme Esportiu i el Centre de Tecnificació Terres de l'Ebre.

Per una banda, s'està fent arribar a les entitats esportives de la ciutat unes mostres d'aquest material perquè el puguin promocionar com elles consideren. I per l'altra s'ha posat a la venda per tothom qui el vulgui adquirir. També s'ha posat ja a la venda una botella, una tovallola i una motxilla. Es pot comprar a la piscina municipal.


Per: Redacció

Foto: Cedida