Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Nou curs per acreditar-se com a punt d’informació del Parc Natural de Montsant i EIN Serra de Llaberia

Aquesta acció formativa s’emmarca dins el pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat

Etiquetes   turisme, priorat, montsant, senderisme, serra llaberia

Publicat el3/9/2018

Nou curs per acreditar-se com a punt d’informació del Parc Natural de Montsant i EIN Serra de Llaberia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...La comarca ja disposa de 20 punts d'informació identificats i acreditats


El Parc Natural de la Serra de Montsant organitza un any més el curs per poder acreditar-se com a Punt d'Informació del Parc Natural de Montsant i EIN Serra de Llaberia del dia 15 d'octubre fins al dia 3 de desembre d'enguany. En aquest moment la comarca ja compta amb 20 punts d'informació identificats i acreditats (en l'anterior edició del curs) i un nou augment incidirà positivament tant en la quantitat com en la qualitat de la informació turística de la comarca.

El curs, que està orientat a conèixer els principals actius turístics del Priorat, Montsant i Serra de Llaberia, i els seus valors naturals, culturals i paisatgístics, està dirigit especialment a les persones que treballen i fan, a la pràctica, d'informadors en allotjaments i restaurants, o que fan visites guiades de productors locals diversos com cellers, cooperatives o agrobotigues.

Aquesta formació està inclosa dins el pla d'accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible i respon a un dels seus principis: divulgar i donar a conèixer el patrimoni natural i cultural dels espais naturals protegits del Priorat així com de les activitats que s'hi poden realitzar. L'objectiu és que tots aquells professionals que treballen en l'àmbit del turisme puguin oferir una informació de qualitat al públic visitant. Les persones que posteriorment vulguin accedir al curs de “Bon coneixedor del Parc Natural de Montsant”, requisit obligatori per a totes aquelles empreses i autònoms que vulguin acreditar-se individualment amb la Carta Europea de Turisme Sostenible, podran convalidar els mòduls realitzats en aquest curs.

El curs, impulsat pel Parc Natural de Montsant, també es coordina amb l'equip tècnic del Consorci de la Serra de Llaberia i té el suport de la Diputació de Tarragona, del Consell Comarcal del Priorat i del LEADER del Camp.suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu