Challenge Cycling Terres de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El nou aparcament d'autocaravanes de Roquetes va prenen forma

Aquest estiu podrà rebre ja els primers visitants

Etiquetes   entorn, turisme, autocaravanes, serveis, roquetes, baix ebre, parc natural ports

Publicat el14/5/2021

El nou aparcament d’autocaravanes de Roquetes va prenen forma | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El regidor de Roquetes, Ivan Garcia, ha explicat el desenvolupament de les obres


Les obres del nou aparcament d’autocaravanes a la Torre d'en Gil avancen a bon ritme per poder començar a rebre els primers visitants aquest mateix estiu. El projecte es finança amb un pressupost de 440.000 € del propi ajuntament i 35.000€ provinents d'una subvenció de la Diputació de Tarragona.

Aquesta obra servirà tant per oferir aquest servei als visitants de la ciutat, com també per millorar una part de la Urbanització Torre d’en Gil, construint dos nous espais d'aparcaments per a vehicles, un carril bici que enllaçarà la Via Verda Vall de Zafán amb l’Observatori de l’Ebre i tota la remodelació de la zona verda de la urbanització amb la instal·lació de nou arbrat i vegetació decorativa.

La zona també s’equiparà amb un nou parc infantil i zones d’esbarjo que complementaran l’aparcament d’autocaravanes.


Per: Redacció

Foto: Cedida