Trans Terra Alta. Rutes en btt per la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/14/2022#) AND (caducitat>=#8/14/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La nostra vinya el vostre jardí, la campanya enoturística d'estiu de la DO Tarragona

La campanya s’ha presentat amb activitats als 14 cellers de les quatre comarques que integren la DO Tarragona: Ribera d’ebre, Alt Camp, Baix Camp i Tarragonès

Etiquetes   de la terra, turisme, vi, enoturisme, ribera ebre, catalunya, do tarragona

Publicat el31/7/2020

La nostra vinya el vostre jardí, la campanya enoturística d’estiu de la DO Tarragona | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El tret de sortida a la campanya enoturística d'estiu de la DO Tarragona, realitzat aquest mes de juliol a 14 cellers de les quatre comarques del territori amb el títol ‘La nostra vinya, el vostre jardí' ha estat valorat molt positivament des de la DO Tarragona. Les accions de petit format als cellers que van participar en la iniciativa van reunir 280 persones, principalment del Camp de Tarragona, però també d'altres comarques del país atretes per aquesta iniciativa.

Part de la recaptació de les diverses activitats, 5 euros de cada entrada, es lliurarà al projecte #joemcorono que treballa per trobar solucions mèdiques a la Covid-19. En total la DO Tarragona donarà 1.400 euros a la causa gràcies a les aportacions dels 14 cellers.

Des de la DO Tarragona es considera que aquest tret de sortida a la temporada enoturística no és res més que una proposta conjunta de bona part dels cellers que es dediquen a l'enoturisme a les quatre comarques (Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Ribera d'Ebre) per demostrar que l'enoturisme, en aquest territori, ha treballat en el disseny de noves propostes lúdiques per aquest estiu seguint en tot moment les precaucions i la normativa sanitària de distanciament i de desinfecció. El president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré, considera que les activitats a l'aire lliure com és l'enoturisme, té un gran potencial aquest estiu com una forma alternativa de passar el temps d'oci amb la possibilitat de conèixer cellers, vinyes i processos i al mateix temps, tastar el fruit de la terra, en aquest cas el vi elaborat pels diversos cellers de la DO Tarragona.

Es pot trobar informació de totes les activitats enoturístiques als cellers de la DO al web https://www.dotarragona.cat/enoturisme.php


La segona Festa de la Verema de la DO Tarragona

De cara al futur, els diversos cellers implicats ja estan treballant en la segona edició de la Festa de la Verema de la DO Tarragona que tindrà lloc el darrer cap de setmana de setembre, els dies 25, 26 i 27 amb noves activitats experiencials per a tota la família al voltant de la verema i el vi.


Per: Redacció

Foto: Cedida