Visites guiades al patrimoni de Vandellòs. De l’1 al 30 d’abril de 2023

CAT | ES


Non Stop, arrela't a la vida, el nou repte solidari del ultrafondista roquetenc, Albert Giné

La travessia, amb un recorregut total de 1650 km, té com a objectiu recaptar fons per al Projecte Emma, per a la investigació del càncer de mama i també recollir aliments per al Banc d’Aliments

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, solidaritat, roquetes, baix ebre, terres ebre

Publicat el8/6/2021

Non Stop, arrela’t a la vida, el  nou repte solidari del ultrafondista roquetenc, Albert Giné  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El saló de plens de l'Ajuntament de Roquetes va ser l'escenari ahir dimecres 9 de juny de la presentació de Non Stop, arrela't a la vida, el nou repte solidari del ultrafondista roquetenc, Albert Giné. Acompanyat pels corredors de muntanya José Escribano, Antonio Esquinas, Isabel Pelegrina i Marc Fernández recorreran un total de 1650 km del 14 al 26 de juny, més de 130 km diaris amb BTT i corrent, des del Far de Finisterre a Comillas fins a Roquetes.

A l'acte van ser presents l’alcalde de Roquetes, Paco Gas; el regidor d’Esports, Ivan Garcia; els atletes, Albert Giné i Marc Fernndez i el coordinador del projecte Emma, Carlos López.

Es tracta d’un recorregut total de 1650 km que es portarà a terme del 14 al 26 de juny, 12 nits i 13 dies recorrent més de 130 km diaris, corrent durant el matí i en BTT a la tarda, des del Far de Finisterre a Comillas (Galícia), fins a Roquetes.

Dissabte 26 de juny a les 18 h arribada dels participants al repte solidari a l’embarcador d’Amposta i sortida fins a la Lira de Roquetes.

L'objectiu del repte és recaptar diners que es destinaran al Projecte Emma, per a la investigació del càncer de mama i també recollir aliments per al Banc d’Aliments. Recollida d’aliments a La Lira de Roquetes i inscripció al dorsal solidari a: http://intercrono.es/gestion_evento/verEvento/673

El Projecte EMMA és una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia.


Per: Redacció

Foto: Cedida