Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


El Neo fest torna a Xerta el proper 17 de setembre

El festival seguix apostant per la nova cultura ebrenca i amplia horaris i activitats

Etiquetes   vida activa, festival, cultura, musica,, terres ebre, xerta, baix ebre

Publicat el7/9/2022

El Neo fest torna a Xerta el proper 17 de setembre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El proper 17 de setembre se celebra la segona edició del Neo Fest a Xerta. El festival, que té per objectiu donar a conèixer la nova cultura de les Terres de l'Ebre, aposta per noves propostes artístiques i artistes emergents del territori.

La jornada començarà a les 9:30 h amb un taller de ioga al Pati Piqué a càrrec de la instructora Tània Tomàs, impulsora del projecte Scapedel que mescla l'esport, els espais naturals i l'alimentació saludable.

A les 12:00 h, vermut musical a l'Estació amb Vermouth Rapitenc, amenitzat per l'artista local Marcel Cases i el seu sound system Kalahari Sound. Sonarà música d'arrels africanes a través d'un sistema de so construït artesanalment seguint tècniques jamaicanes. Les existències de vermut seran gratuïtes per als assistents i també disposaran de servei de food truck.

I a partir de les 17:30 h, el festival se trasllada a la pista poliesportiva fins a les 03:00 h de la matinada. La programació inclou teatre amb la Companyia Sinergia, dansa de la mà de la ballarina Alice Sorin, una performance creada i interpretada per l'actriu Gemma Ginovart i música en directe amb Marc Pinyol Looping Duo, Noel Luna i Laia Reverté, És Cosa de 3, Acústiks, Savage Clit Band Laura Guarch i Chris Murphy i Lady Lux. Clourà el festival Kryper amb música electrónica. A més, el públic podrá gaudir d'espai de market amb artesans, artistes ebrencs i comerços de proximitat. Tot estarà decorat per l'artista floral Jordina Bravo i hi haurà servei de cosmètica a càrrec de Judit Sánchez, que oferirà maquillatges personalitzats sense cap cost. L'espai disposarà de food trucks i servei de barra.

Com a acte complementari, el proper dissabte 10 de setembre a les 12:00 del migdia, l'artista local Jordina Bravo farà un taller a la Plaça Major per a tothom qui vulgue decorar el seu balcó en motiu del Neo Fest. L'assistència és lliure i el material és gratuït. Les places són il·limitades però se requereix inscripció al correu info@neofest.cat.


NEO Fest, la nova corrent de l'Ebre

El festival sorgeix de la necessitat d'atorgar un espai a la nova corrent cultural de les Terres de l'Ebre. Es tracta d'un esdeveniment que pretén descentralitzar la cultura i donar veu a artistes emergents del territori. NEO Fest abraça totes les disciplines artístiques, passant per la dansa, la performance, la il·lustració, la música, el teatre, la poesia, etc.


El Neo fest torna a Xerta el proper 17 de setembre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho