Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


El Museu de les Terres de l'Ebre acull l'exposició «Les nostres orquídies»

La mostra s’inaugura aquest divendres 5 d’abril i es podrà visitar fins al diumenge 5 de maig

Etiquetes   vida activa, natura, exposicions, amposta, terres ebre

Publicat el3/4/2024

Amb l'arribada de la primavera, el Museu de les Terres de l'Ebre ha programat un conjunt d'activitats vinculades amb les plantes i les flors. La rimera d'aquestes activitats és l'exposició "Les nostres orquídies", que es podrà visitar fins al dia 5 de maig al Museu i que s'inaugurarà aquest divendres 5 d'abril a les 19 h.

La mostra consta de més de 50 fotografies realitzades pel fotògraf Lluís Ibáñez al massís dels Ports i dirigida per l'associació Ateneu de Natura i fa valdre la gran biodiversitat d'orquídies silvestres que podem trobar al nostre territori, des d'una mirada artística i seductora que ens farà redescobrir el nostre patrimoni natural. I és que encara que solem vincular les orquídies a la raresa, bellesa i exotisme de les llunyanes selves tropicals, també podem trobar-les a prop de casa, encara que més xicotetes i tímides. Moltes d'elles no arriben als 15 cm d'altura i creixen amagades entre la natura passant totalment desapercebudes. Però encara que discretes i escasses, les nostres orquídies, les autòctones, són sempre bellíssimes i importants, ja que solen ser espècies amenaçades amb poca protecció, així que necessiten ser més conegudes per poder ser estimades i respectades.

L'acte d'inauguració de l'exposició fotogràfica "Les nostres orquídies" comptarà amb una visita guiada a la mostra a càrrec de l'autor de les fotografies, Lluís Ibáñez Melià.


El Museu de les Terres de l’Ebre acull l’exposició «Les nostres orquídies» | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


suma’t al telegram d’EbreActiu i ho sabras tot abans que ningúPer: Redacció

comparteix-ho