suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/3/2021#) AND (caducitat>=#12/3/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Museu de les Terres de l'Ebre activa el seu Canal de Youtube

El fons audiovisual del Museu és ampli i divers, dins de la seva mediateca es recullen més de 500 vídeos, d’aquests es pujaran a aquells en relació dels quals l’entitat disposi dels de comunicació i difusió digital

Etiquetes   natura entorn, museus, amposta, terres ebre

Publicat el2/10/2020

El Museu de les Terres de l’Ebre activa el seu Canal de Youtube | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... A la mediateca del Museu es recullen més de 500 vídeos


El Museu de les Terres de l'Ebre disposa d'un canal a Youtube per tal de difondre aquells continguts audiovisuals de propietat o producció pròpia que genera la entitat en les activitats públiques o tècniques que organitza o aquells que es deriven de col·laboracions amb mitjans de comunicació, recerques, donacions, etc.

Actualment el fons audiovisual del Museu és ampli i divers, dins de la seva mediateca es recullen més de 500 vídeos, d'aquests es pujaran a aquesta xarxa social aquells en relació dels quals l'entitat disposi dels de comunicació i difusió digital.

Amb aquest objectiu a partir d'ara, el Museu de les Terres de l'Ebre reactivarà el seu canal de Youtube i cada setmana afegirà un nou contingut audiovisuals del seu fons amb l'objectiu d'incrementar la seva visibilitat i posar-los a disposició dels usuaris i seguidors del Museu.. Aquest procés s'iniciarà la setmana vinent amb el primer dels vídeos produïts per a l'edició de “Ebre, Art & Patrimoni” d'aquest any 2020. Al llarg de els setmanes posteriors s'afegiran tota la resta de vídeos que es van elaborar i mostrar aquest estiu en els diferents equipaments patrimonials de les Terres de l'Ebre que hi van participar.

Podeu accedir i fer-vos seguidors del Canal de Youtube del Museu a: https://youtube.com/user/museuterresebre


Per: Redacció

Foto: EbreActiu