Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


El Museu de la Pauma obre les inscripcions als cursos 2022

Serà demà dijous 13 de gener a partir de les 17 h

Etiquetes   vida activa, activitats, museus, cursos, museu de la pauma, mas de barberans

Publicat el12/1/2022

El Museu de la Pauma obre les inscripcions als cursos 2022 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Demà dijous, dia 13 de gener, a les 17 hores, s'obren les inscripcions per a tots els cursos del 2022 al Museu de la Pauma del Mas de Barberans. Es poden fer les inscripcions a la pàgina web del Museu a la secció d'activitats, a la mateixa secció també es pot consultar la programació anual. Hi ha una quinzena de cursos i tallers que permetran a les persones participants experimentar d'una manera creativa amb les fibres vegetals. Unes activitats diverses pel que fa als materials i a les tècniques a les quals cal afegir, cada primer i últim divendres de mes, el taller específic de pauma A llatar, impartit per les artesanes del Museu.

Els formularis d'inscripció estaran actius a partir del dia 13 de gener a les 17 hores A la fotografia una mostra d'algunes de les peces que es podran fer. Diferents materials, diferents tècniques i la màxima professionalitat de sempre. Atenent en tot moment les indicacions per la pandèmia, esperem poder realitzar tots els cursos programats.


Per: Redacció

Foto: Museu de la Pauma

comparteix-ho