XXVIII Diada dels Fideus Rossejats. Port pesquer de l’Ametlla de Mar. Diumenge 19 de maig

CAT | ES


El Museu del Ferrocarril de Móra la Nova, a tot tren per Setmana Santa

El centre estarà obert tots els dies laborables i festius des del 9 al 18 d’abril en els horaris habituals de visita

Etiquetes   turisme, turisme cultural, turisme familiar, museu del ferrocarril mora la nova, museus, mora la nova, ribera ebre,,

Publicat el4/4/2022

El Museu del Ferrocarril de Móra la Nova, a tot tren per Setmana Santa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Museu del Ferrocarril de Móra la Nova ha preparat un programa complet d'activitats per aquesta Setmana Santa. El centre estarà obert tots els dies laborables i festius des del 9 al 18 d'abril en els horaris habituals de visita. A més, els visitants podran gaudir de recorreguts dins del sistema de vies del Museu a l'estació de ferrocarril de Móra la Nova.

El Diumenge de Rams, 10 d'abril, es posarà en funcionament la locomotora dièsel Yeyé amb els cotxes de passatgers de la sèrie 5000/6000 dels anys 50. El Divendres Sant, 15 d'abril, serà el torn de la gran novetat d'enguany, la locomotora de vapor en actiu més antiga de Catalunya, la Cuco amb diferents vagons de mercaderies. El dissabte 16 d'abril, una activitat especial per a famílies amb nens, a través dels recorreguts amb la locomotora Memé i el Tro, un vagó de mercaderies adaptat per a passejar còmodament. Per fi, el Diumenge de Pasqua, 17 d'abril, hi haurà una nova edició del tast de vins al tren històric, amb la degustació comentada dels vins del Celler Masroig. Per aquesta darrera activitat cal fer reserva amb antelació. Podeu trobar més informació de totes les activitats a www.museuferrocarril.cat.

La Setmana Santa també és una bona oportunitat per veure algunes de les peces que estan de forma temporal als tallers del Museu del Ferrocarril. Entre altres, s'hi poden trobar les locomotores de vapor Monistrol i Olot. Aquest material és propietat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i es troba en procés de restauració estètica. Posteriorment retornaran a l'espai expositiu que prepara FGC a Martorell.


Per: Redacció

Foto: Museu del Ferrocarril

comparteix-ho