Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Muria BIO arrasa en els Great Taste Awards 2021 amb 2 estrelles per a 4 de les seves varietats de mel ecològica

Aquest any la marca ha llançat una nova línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable, única a nivell mundial

Etiquetes   de la terra, mel, el perello, produccio ecologica, productes ebrencs, productors de proximitat

Publicat el15/12/2021

Muria BIO arrasa en els Great Taste Awards 2021 amb 2 estrelles per a 4 de les seves varietats de mel ecològica | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La marca de mels ecològiques de l'empresa tarragonina Mel Muria, ha destacat de manera notable en l'edició dels Great Taste Awards 2021. Muria BIO, pertanyent al Canal Horeca, es l'única marca de mels espanyola que ha aconseguit 2 estrelles en 4 de les seves varietats (Taronger, Romaní, Alta Muntanya i Cap d'Ase) en la 17ª edició dels premis londinencs considerats els Òscars de la Gastronomia a nivell mundial.

Els Great Taste Awards 2021 han premiat més de 5.000 productes, provinents dels cinc continents, d'entre més de 15.000 propostes. Un jurat format per 500 experts catadors internacionals entre periodistes, crítics gastronòmics, escriptors, cuiners, xefs, productors i restauradors han realitzat una cata a cegues i han llançat el seu veredicte. Segons la classificació realitzada per The Guild of Fine Food, la principal associació de productes gourmet del Regne Unit, organitzadora d'aquest certamen internacional, aquest nou reconeixement situa la mel ecològica de la família Muria entre les millors del món. Els Great Taste Awards estan considerats el major reconeixement d'excel·lència en el món gastronòmic i el més cobejat de tots els premis d'aliments i begudes a nivell internacional. L'etiqueta Great Taste negra és una insignia d'honor i un indicador d'un producte excepcional que ha estat descobert gràcies a una cata a cegues de moltes hores. Reconegut com un segell d'excel·lència entre consumidors i minoristes, els Great Taste Awards valoren el sabor per damunt de tot, sense tenir en compte la marca o el packaging del producte. Muria BIO és una empresa compromesa amb l'entorn i de consciència i filosofia sostenible. El seu compromís amb la natura va molt més enllà de la cura de les abelles. Per això, durant aquest darrer any, ha enfocat la seva missió en reduir l'impacte ambiental dels plàstics i els residus en la comercialització dels seus productos para assolir el desperdici zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes perquè sigui fàcilment reutilitzable i no deixar residus en el planeta.

Aquest any la marca ha llançat una nova línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable, única a nivell mundial. Una gamma de caramels de mel de 4 sabors (mel i llimona, mel i eucaliptus, mel i pròpolis i mel i gingebre) que no contenen cap estabilitzant i que estan elaborats amb productes totalment naturals.

També ha redissenyat les seves etiquetes per utilitzar un nou material que es descompon ràpidament gràcies a les seves característiques 100% compostables.


Reconeixements internacionals

Les varietats monoflorals Muria BIO de Lavanda i Romaní també van aconseguir la qualificació de Millor Mel Ecològica de les seves categories i sengles medalles d'or en l'edició de 2020 del premi italià BIOLMIEL. A la categoria de mels poliflorals també van aconseguir fer-se amb una medalla d'or les varietats de Mel de Flors i d'Alta Muntanya. I la varietat monofloral de Farigola va ser guardonada amb una medalla de plata.

L'edició dels Great Taste Awards 2020 va premiar amb 2 estrelles les varietats de Mel Muria de Romaní i Tarongina i els London International Honey Awards 2020 (LIHA), el premi internacional que promou mels de qualitat superior amb marca pròpia, va concedir 3 de les 8 medalles d'or a productes espanyols a les varietats de Mel Muria, Romanó, Tarongina i Farigola.

I els Great Taste Awards 2019 també van premiar amb 3 estrelles les varietats de mel de Taronger amb Safrà i amb 1 estrella la de Taronger amb Trufa Negra d'artMuria, la col·lección de mel de luxe creada el 2014 per la companyia.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho