GENCAT Eleccions VOT PER CORREU abril24

CAT | ES


El Mucbe de Benicarló prepara una intensa programació pel Dia Internacional dels Museus

El centre ha programat visites dinamitzades, teatre i exposicions del 14 al 22 de maig

Etiquetes   vida activa, turisme cultural, activitats, dia internacional, museus, benicarlo, baix maestrat,,

Publicat el11/5/2022

Un any més, el Mucbe se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus, que es commemora el 18 de maig, amb un seguit d'activitats que pretenen posar en valor tot el treball que es fa des del museu i donar visibilitat a las tasca de difusió de l'art i el patrimoni.

La programació començarà aquest mateix dissabte 14 de maig amb una proposta per a públic familiar: l'espectacle de teatre «La barca», de la companyia La Larvària. L'entrada serà lliure, fins a completar l'aforament.

El cap de setmana següent, el 21 i 22 de maig, tindran lloc les visites dinamitzades. D'una banda, dissabte 21 s'ha programat una visita al poblat iber del Puig de la Nau, amb inscripció prèvia. I l'endemà diumenge, una visita a l'exposició «Terra d'ibers» acompanyada d'un taller sobre elaboració de tèxtils en l'antiguitat. Aquesta visita també requereix inscripció prèvia.

La programació es completarà amb cinc exposicions que es podran visitar al Mucbe. La permanent de «Terra d'ibers», l'exposició itinerant de pintura de l'artista benicarlando Fernando Peiró Coronado, l'exposició col·lectiva d'art contemporani de la Fundació ONCE «El mundo fluye», i l'exposició d'art infantil que obrirà les portes demà dijous.

Finalment, a partir del 20 de maig i fins al 5 de juny, també es podrà visitar la mostra col·lectiva de treballs de l'alumnat del Cicle Formatiu d'Artistes Fallers del Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló.


El Mucbe de Benicarló prepara una intensa programació pel Dia Internacional dels Museus | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció


comparteix-ho