Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


El Mucbe acull una exposició de Nu Díaz que reflexiona sobre la natura i l'ésser humà

La mostra, que porta per títol «Lo que dicen las piedras», s’inaugurarà divendres coincidint amb La Nit en Vetla. L’exposició de l’artista, que passa llargues temporades a Benicarló, naix del treball realitzat en el context del confinament causat per la pandèmia de la covid19

Etiquetes   vida activa, cultura, exposicions, benicarlo, baix maestrat

Publicat el30/7/2020

El Mucbe acull una exposició de Nu Díaz que reflexiona sobre la natura i l’ésser humà | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Demà divendres 31 de juliol, coincidint amb La Nit en Vetla, s'inaugurarà al Mucbe l'exposició «Lo que dicen las piedras», de l'artista Nu Díaz. La mostra presenta una sèrie de conjunts escultòrics de gran format creats per l'artista pensats específicament per a l'espai expositiu de la capella del Mucbe i es construeix al voltant de la fascinació que les pedres, que col·lecciona en els seus viatges, exerceixen sobre ella.

Cadascuna de les obres sorgeix d'una reflexió sobre la relació entre la natura i l'ésser humà i respon a la necessitat de l'artista de repensar la nostra relació amb el món que habitem i de reconnectar-nos amb una natura «excessivament maltractada», en paraules de la pròpia artista.

Tot i que resideix a Barcelona, Nu Díaz visita Benicarló amb molta freqüència, on té la segona residència. I ha sigut aquí, arran del confinament, on ha pogut crear aquesta exposició, en contacte directe amb el territori i amb els paisatges de la zona, des de les platges fins als penya-segats, els barrancs o les muntanyes.

L'exposició es podrà visitar fins al 27 de setembre i inclourà un programa d'activitats complementàries que permetran apropar el projecte des de la perspectiva de l'exploració del territori, la música, el text i la dansa.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho