Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Morella promocionarà el 54 Sexenni al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

És la principal Fira turística anual que es celebra a Barcelona. El Sexenni està declarat Festa d’Interès Turístic Nacional i Bé d’Interès Cultural Immaterial

Etiquetes   turisme, morella, baix maestrat

Publicat el19/4/2018

Morella promocionarà el 54 Sexenni al Saló Internacional de Turisme de Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest dissabte 21 d'abril, Morella estarà present al B-Travel, el Saló Internacional de Turisme de Catalunya, per promocionar el 54 Sexenni. La festa per excel·lència de Morella, amb orígens del segle XVII i declarada Festa d'Interès Turístic Nacional i Bé d'Interès Cultural i Immaterial, es presentarà a l'estand de la Comunitat Valenciana a les 12:00h. L'expedició, encapçalada per l'alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripollés, comptarà amb la col·laboració del conegut periodista Víctor Amela. A més, també participarà el president de l'Associació dels Pobles més Bonics d'Espanya, Fran Mestre, per donar a conèixer l'associació de la qual Morella és una dels membres fundadors.

La fira B-Travel està dirigida tant a professionals com a públic en general. L'any passat va rebre més 30.000 visitants i va contar amb més de 200 expositors nacionals i internacionals.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, ha destacat la importància que té el participar en aquesta fira. “Per a nosaltres el mercat turístic català és fonamental. Actualment és un dels més nombrosos que tenim i pretenem incrementar-lo”. També ha incidit en “la singularitat d'una festa tan especial com el Sexenni mereix un esforç en la promoció per a que puga ser coneguda el màxim possible. Després d'anar a Fitur i ara a la B-Travel, pròximament hi haurà més presentacions de proximitat en la pròpia Comunitat i terres veïnes”.

D'altra banda s'intensifiquen els treballs de cara al Sexenni. A falta de menys de 4 mesos per a aquest excepcional esdeveniment, del 18 al 27 d'agost, danses i carrers treballen de valent per tenir-ho tot llest per a les dates assenyalades. Ja van començar els assajos els torneros fa unes setmanes i ara ho han fet Els Teixidors i Arts i Oficis.