Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/1/2022#) AND (caducitat>=#10/1/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Morella presenta les XVI Jornades de la Trufa al Centre de Turisme de Castelló

Aquestes jornades gastronòmiques es realitzaran des del 25 de gener fins al 10 de març. Enguany es preveu una bona campanya de trufa a causa de les pluges en aquesta zona durant la tardor

Etiquetes   producte proximitat, morella, trufa

Publicat el9/1/2019

Morella presenta les XVI Jornades de la Trufa al Centre de Turisme de Castelló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... En aquesta edició de les Jornades de la Trufa participaran 10 restaurants. Foto: cedida


Morella presentarà les XVI Jornades gastronòmiques de la Trufa Morella-Els Ports al Centre de Turisme de Castelló el 15 de gener. Així, aquestes jornades, les quals s'inauguren el 25 de gener, donaran a conéixer els diferents plats i menús que ofereixen els restaurants de la zona. Les jornades s'allargaran fins al 10 de març i acolliran activitats gastronòmiques com degustacions, tallers i showcookings centrades en el diamant negre dels Ports. Així, aquestes jornades engloben també el festival gastro-literari Morella Negra com la trufa els dies 22, 23 i 24 de febrer.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “aquesta edició de les Jornades de la Trufa destaca per tindre fins a sis showcookings i altres degustacions per a donar a conéixer aquest producte característic de la nostra comarca”. A més, l'edil ha comentat que “aquestes jornades han arrelat a Morella i compleixen la seua 16a edició amb activitats que compten amb molta participació tant per part del gremi de la restauració com el públic general”. Finalment, ha explicat que “el festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa també millora cada any amb les xerrades, presentacions i taules redones sobre novel·la negra, combinades amb les degustacions del diamant negre dels Ports”.

En aquesta edició de les Jornades de la Trufa participaran El Faixero de Cinctorres, Restaurante-Pizzeria Lola, Mesón del Pastor, Casa Roque, Cardenal Ram, Vinatea i La Fonda Moreno de Morella, L'Escudella i La Taverna del Forn de Vilafranca i el Palau dels Ossets de Forcall.


IV Morella Negra com la Trufa

Cal destacar que dins de les XVI Jornades de la Trufa se celebra el festival gastro-literari Morella Negra com la Trufa. Aquesta serà la IV edició del festival, el qual combina el gènere literari de la novel·la negra amb degustacions de pinxos de trufa i tasts de vins. Així, Morella Negra concentra cada any a diferents personalitats literàries d'aquest gènere novel·lístic per a realitzar presentacions de llibres, taules redones i conferències al voltant d'aquesta.