suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Morella està preparada per a rebre milers de visitants a Setmana Santa i Pasqua

La ciutat compta amb molts atractius turístics per a diferents visitants com les rutes senderistes i BTT o el patrimoni arquitectònic amb el Castell i les muralles medievals

Etiquetes   turisme, morella, baix maestrat

Publicat el28/3/2018

Morella està preparada per a rebre milers de visitants a Setmana Santa i Pasqua | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Morella està preparada per a començar la temporada de més afluència de visitants. Les vacances de Setmana Santa i Pasqua concentren quatre dies festius en els quals la ciutat s'ompli de gent a causa dels diferents atractius de Morella. El Castell, les muralles o la Basílica Arxiprestal són les joies arquitectòniques més conegudes, encara que Morella guarda més secrets dins i fora del nucli urbà que atrauen moltes persones durant aquestos dies.

Morella la Vella guarda pintures rupestres entre els seus abrics i parets. Aquestes tenen 7.000 anys d'història, es van pintar al neolític i estan declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO. Les pintures rupestres es poden visitar durant els quatre dies festius amb cita prèvia a l'Oficina de Turisme de Morella.

D'altra banda, Morella compta amb un terme molt extens i muntanyós, perfecte per a practicar esports a l'aire lliure com el senderisme o la bicicleta de muntanya. Morella guarda gran quantitat de senders i camins per a practicar aquestos esports a diferents nivells. Així, a través de Morellasingletracks es poden consultar totes les rutes per a MTB. A més, Morella també compta amb el parc d'aventura Saltapins en el qual s'han de travessar diferents obstacles entre els arbres. D'aquesta manera, ponts tibetans i tirolines uneixen els pins en diferents circuits on pot gaudir tota la família. Aquest parc està ubicat a la Fàbrica Giner, als afores de Morella.


Morella, candidata a Capital del Turisme Rural 2018

Aquestos atractius han portat a poder convertir-se en Capital del Turisme Rural. La capital dels Ports està entre les 10 localitats seleccionades entre quasi 300 de tot el territori nacional. Així, a través de la pàgina www.escapadarural.com/capital-turismo-rural la gent pot votar per Morella i aconseguir aquest important reconeixement.