suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Morella inicia les activitats de l'agost

Durant tot el mes hi haurà visites guiades i temàtiques a la ciutat amb les inscripcions obertes a l’Oficina de Turisme de Morella

Etiquetes   turisme, vida activa, turisme cultural, morella, comarca els ports

Publicat el30/7/2021

Morella inicia les activitats de l’agost | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Pocs dies abans de començar l'agost, la ciutat de Morella última la seua programació cultural d'un mes amb molta activitat. Així, el dissabte 31 de juliol s'inaugurarà l'exposició Brodats de diamant de Montse Ripollés Guimerà a les 13.00 hores a la Llotja de l'ajuntament. El diumenge 1 d'agost hi haurà missa a la Pobleta amb l'Excel·lentíssim i Reverendíssim D. Enrique Benavent, Bisbe de Tortosa, a les 12.00 hores. A més, tindrà lloc la inauguració de l'exposició Un món de mirades de Miguel Ángel Troncho a les Sales Gòtiques de l'Ajuntament de Morella a les 18.30 hores amb una visita guiada de l'autor per l'exposició organitzada pel Centre d'Estudis dels Ports. Finalment, la jornada acabarà amb l'homenatge a les poetesses anònimes de Morella al Jardí dels Poetes a les 20.00 hores amb el Grup de Dones dels Ports. Aquest comptarà amb l'actuació de La Disbauxa.

El dilluns 2 d'agost a les 19.00 hores hi ha programat un taller de Refrescs saludables a càrrec de Sheila Amela i Yolanda Láinez a la Llotja. Per a participar en l'activitat, cal inscriure's a les oficines de l'Ajuntament de Morella.

El dimarts 3 d'agost comença el cinema a la fresca amb la pel·lícula Padre no hay más que uno 2 a les 22.00 hores a la carpa de l'Espai Firal. El dimecres 4 d'agost es projectarà Onward a les 22.00 hores al mateix espai.

El dijous 5 d'agost serà la primera jornada on es fan visites guiades i temàtiques per la ciutat. Aquestes estan programades al llarg del mes i el 5 es realitzaràn la visita panoràmica a Morella a les 11.00 hores i Les dones en la història de Morella a les 19.00 hores. Ambdues amb eixida des de la plaça de Sant Miquel i cal inscriure's a l'Oficina de Morella amb un preu de dos euros. Finalment, es celebrarà un concert de la Rondalla de Morella a la plaça de Sant Miquel a les 22.30 hores. 

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “este agost, igual que l'any passat, torna a ser atípic i ens hem d'adaptar a la situació” i ha afegit que “així i tot tindrem una oferta molt variada gràcies al treball i col·laboració del teixit associatiu de la ciutat”. Finalment, l'alcalde ha volgut “animar, des de la seguretat i tranquil·litat, a la participació en les activitats programades”.

Cal explicar que la programació del mes d'agost a Morella estarà actualitzada a l'agenda de la pàgina web www.morella.net i també es traslladarà a la població a través del servei de missatgeria municipal Morella Informa en les plataformes de WhatsApp i Telegram.


Font: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho