Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Morella es converteix en el circuit ideal per als i les bikers de la MedXtrem

Els 400 bikers de la Mediterranean Xtrem han recorregut el casc històric de la ciutat durant la sortida de la segona etapa

Etiquetes   esports, btt, morella, els ports

Publicat el16/4/2018

Morella es converteix en el circuit ideal per als i les bikers de la MedXtrem | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Mediterranean Xtrem recorre Morella durant la seua segona etapa al llarg de 65 quilòmetres amb un desnivell positiu de 2.140 metres. D'aquesta manera, els 400 bikers de la MedXtrem van sortir de l'espai firal per recórrer el terme municipal de Morella que ofereix un escenari muntanyós perfecte per a la pràctica d'aquest esport. Així, aquesta segona etapa és la més tècnica de les tres i exigeix el màxim als participants. Es tracta de la segona etapa de la prova en la modalitat XTREMbiker i la primera PRObiker que es desenvolupa durant el cap de setmana.

La regidora d'Esports, Lola Viñals, ha destacat que “la Mediterranean Xtrem s'està desenvolupant amb normalitat a pesar de la tempesta de divendres que fa la prova més extrema, si cap”. A més, l'edil ha explicat que “aquesta competició és un gran aparador per a mostrar totes les rutes de BTT i MTB que es poden recórrer a la nostra zona”. Finalment, Viñals ha aprofitat per a “agrair l'esforç de tots i totes qui fan possible aquesta competició, ja que, a més, les condicions meteorològiques dificulten la seua tasca”.


Morella Singletracks

Morella Sigletracks és l'aposta de l'ajuntament per a fomentar les rutes BTT de la ciutat. L'orografia de Morella té una gran quantitat de sendes i camins per als amants de la mountain bike. D'aquesta manera, cada volta es veuen més bicicletes pels voltants de Morella. Algunes rutes tècniques, d'altes amb més rodatge componen un mapa complet per a tots els que vulguen gaudir de l'esport en un paratge immillorable. A través de la pàgina web morellasingletracks.com es pot obtindre més informació de les rutes i tracks de Morella.

comparteix-ho