CAT | ES
Es tracta d’una fira gastronòmica de les comarques dels Ports, Alt i Baix Maestrat amb nombrosos expositors de productes i cuina en directe, ubicada en el CDT+i Morella-Els Ports de la Fàbrica Giner
Etiquetes vida activa, comarca els ports, alt maestrat, baix maestrat, morella, turisme gastronomic, fires gastronomiques
Publicat el21/9/2021
La Fira Tastem tindrà lloc aquest cap de setmana a la Fàbrica de Giner
El Centre de Turisme (CDT) Morella-Els Ports, ubicat a la Fàbrica de Giner de Morella, acollirà este cap de setmana la primera edició de la Fira Gastronòmica Tastem. Esta fira estarà dirigida pel cuiner Miguel Barrera, qui compta amb una Estrella Michelin, i versarà entorn a la gastronomia rural de muntanya, amb el protagonisme de les comarques dels Ports, Alt i Baix Maestrat. L'entrada a la fira i a totes les activitats és gratuïta. Cal fer la inscripció en la web de la Fira www.feriatastem.com o en les oficines de turisme de Morella i Comarca, així com en l'Ajuntament.
Al llarg del cap de setmana hi haurà demostracions culinàries realitzades per xefs representatius de la cuina rural i les jornades giraran entorn dels productes més representatius de les nostres comarques com són la tòfona, els bolets, la carn i els formatges, així com la mel, l'oli o el safrà. Al llarg del desenvolupament de la Fira també tindran lloc degustacions, activitats, tallers i actuacions. La cuina autòctona estarà representada per Àngela Milian, del restaurant Vinatea, Raquel Ferrer, del Mesón del Pastor, Avelino Ramon, del restaurant Daluan, Jorge Carceller, del restaurant La Llànega de Castelló, i Carlos Gutiérrez, de Casa Roque.
Aquesta iniciativa pretén potenciar i promocionar la gastronomia d'aquestes comarques d'interior al temps que els participants gaudeixen d'un paratge emblemàtic i acollidor com és la Fàbrica de Giner de Morella. Els visitants de la Fira podran comprovar l'excel·lent treball que fan els restaurants d'aquests pobles i relacionats amb els mateixos per tal de mantenir viva la cuina tradicional, elaborada amb productes de proximitat, i maridar-la amb la innovació i la cuina d'avantguarda sense desmerèixer la seua essència més ancestral.
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: