Agenda d’activitats juliol a l’Hospitalet de l’Infant

CAT | ES


Móra la Nova organitzarà la «Fira Actiu Natura» per a promoure els actius turístics d'aventura del territori

La primera edició de Fira Actiu Natura se celebrarà els pròxims dies 1 i 2 d’abril al recinte firal de la població i al seu exterior. El certamen acollirà un seguit d’expositors que posaran en valor els actius turístics, sobretot els relacionats amb les activitats de lleure actiu en espais naturals

Publicat el21/3/2017

Móra la Nova organitzarà la «Fira Actiu Natura» per a promoure els actius turístics d’aventura del territori  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Potenciar i diversificar la tradició firal i cercar nous actius econòmics sostenibles a curt i mitjà termini promovent el lleure actiu, aquests són els objectius principals de la Fira Actiu Natura, una fira de nova creació organitzada per l'Ajuntament de Móra la Nova.

Segons ha explicat el regidor de Turisme de la població, Jordi López, “actualment tenim uns certàmens amb molt bona acollida i del tot consolidats: la Fira de l'oli, la dels Brocanters i la multisectorial, que sobretot potencien productes produïts al nostre territori. Ara ens plantegem anar més enllà i abordem un altre sector, els recursos naturals i turístics de què disposem al nostre municipi i al territori de més a la vora, sobretot els relacionats amb activitats d'aventura en espais naturals“.

La primera edició de Fira Actiu Natura se celebrarà els pròxims dies 1 i 2 d'abril al recinte firal de la població i al seu exterior. El certamen acollirà un seguit d'expositors que posaran en valor els actius turístics, sobretot els relacionats amb les activitats de lleure actiu en espais naturals com pugui ser el riu Ebre, i també els que busquen un turisme més familiar. L'àmbit de la fira són, principalment, les comarques de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, el Priorat, Montsant i la Serra de Llaveria, però sense deixar de banda altres comarques veïnes.

L'accés a la fira, en la que de moment ja han confirmat una vintena d'expositors, serà totalment gratuït. L'horari serà de les 10.00 a les 14.00 hores, els matins de dissabte i de diumenge i de les 16.30 a les 20.30 la tarda de dissabte.

comparteix-ho