Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


MónNatura Delta de l’Ebre reobre el dissabte 20 de març

La reobertura es farà prenent les mesures de seguretat necessàries per garantir que els visitants puguin gaudir de l’experiència amb tota tranquil·litat

Etiquetes   turisme familiar, turisme natura, delta ebre, terres ebre, amposta

Publicat el16/3/2021

MónNatura Delta de l’Ebre reobre el dissabte 20 de març | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Després de mesos tancats a causa de la pandèmia de la Covid 19, MónNatura Delta de l’Ebre, l'equipament gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera, reobre les portes aquest dissabte 20 de març, al públic interessat en conèixer el patrimoni natural de Catalunya.

La reobertura es farà prenent les mesures de seguretat necessàries, fins i tot més enllà del que marca la normativa, per garantir que els visitants puguin gaudir de l'experiència amb tota tranquil·litat. Així, s'han previst la majoria de les activitats a l'aire lliure, també s'ha reduït l'aforament per assegurar la distància necessària entre els visitants i s'han instal·lat mampares de separació als espais interiors. També es pren la temperatura a tot el personal i els visitants i és obligatori l'ús de mascaretes, hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic, i s'ha incrementat la freqüència de neteja de tots els espais.

La sal, la pesca tradicional i la observació d'ocells són els tres grans fils conductors que mouen i condueixen MónNatura Delta de l'Ebre, format per un conjunt d'espais que dóna valor a aquest territori i a la biodiversitat que l'envolta.

La Fundació Catalunya La Pedrera ha restaurat els terrenys de les antigues salines de la Tancada, amb una superfície de 41,2 hectàrees, posant en relleu el valor mediambiental de la zona mitjançant diferents espais visitables i una proposta d'activitats lúdiques i didàctiques que permeten conèixer de prop el valor d'aquesta àrea de llacunes. Les visites a tots els seus equipaments fan possible que més de 500.000 persones es beneficiïn cada any dels projectes socials, educatius, culturals i ambientals que porta a terme la Fundació.

MónNatura Delta és un espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Per a reserves i més informació, trucar al 977 053 801 o enviar un correu a info@monnaturadelta.com


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho