Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


MónNatura Delta de l'Ebre reobre les seves portes el 17 de juliol

S’aplicaran totes les mesures sanitàries perquè es pugui gaudir de l’experiència amb tota tranquil·litat

Etiquetes   natura entorn, delta ebre, amposta, terres ebre, turisme familiar, turisme natura, turisme sostenible

Publicat el16/6/2020

MónNatura Delta de l’Ebre reobre les seves portes el 17 de juliol | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Flamencs a l'entorn de les instal·lacions de MónNatura Delta de l'Ebre


MónNatura Delta de l'Ebre, equipament gestionat per la Fundació Catalunya La Pedrera, el 17 de juliol reobrirà de nou les seves portes per rebre els visitants interessats en conèixer el patrimoni natural i cultural de Catalunya.

Una reobertura que es farà prenent totes les mesures de seguretat necessàries, fins i tot més enllà del que marca la normativa, per garantir que els visitants puguin gaudir de l'experiència amb tota tranquil·litat. Així, totes les activitats seran a l'aire lliure, també es reduirà l'aforament per assegurar la distància necessària entre els visitants i s'han instal·lat mampares de separació en tots els llocs necessaris dels espais interiors. També es prendrà la temperatura a tot el personal i els visitants, serà obligatori l'ús de mascaretes, hi haurà dispensadors de gel, i s'ha previst incrementar la freqüència de neteja de tots els espais.

Aquestes mesures s'han pres seguint les indicacions dels experts i les autoritats competents, implementant els corresponents protocols i assegurant que, d'aquesta manera, el més important segueixi sent gaudir de l'experiència de visitar els equipaments que la Fundació Catalunya La Pedrera té arreu del territori.


Un espai únic per conèixer la fauna i les tradicions del Delta de l'Ebre

L'observació de les aus, la pesca tradicional i el paisatge són els trets característics de les visites a MónNatura Delta de l'Ebre, amb especial atenció per al públic familiar. I amb la reobertura s'hi afegeixen algunes novetats per a fer del Delta un espai encara més màgic.

Hi haurà música en directe a la Tancada, de la mà d'un artista local, que ens farà sentir i gaudir del paisatge, la bassa, el mar i l'entorn del Delta mentre observem els flamencs i les aus de les antigues Salines de Sant Antoni. També s'han preparat visites teatralitzades per descobrir la vida tradicional d'aquest indret i poder observar la posta de sol des del Mirador 360 º, a tocar de la Llacuna de la Tancada, vora de la mar i amb vistes que arriben fins als Ports i la Serra del Montsià. La visita inclourà un tastet de plats i productes gastronòmics típics del delta.

Per a públic familiar s'han programat diverses activitats lúdiques per conèixer les aus, el paisatge, els animals i les tradicions d'aquest entorn únic.


MónNatura Delta de l’Ebre reobre les seves portes el 17 de juliol | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... A les visites s'aplicaran totes les mesures sanitàries perquè es pugui gaudir de l'experiència amb tota tranquil·litat


Flexibilitat en la compra

Per garantir la màxima tranquil·litat a l'hora de programar una visita a qualsevol d'aquests equipaments, es donarà la màxima flexibilitat en la compra. Si per la raó que sigui el visitant decideix canviar la data de la visita, des de la Fundació Catalunya La Pedrera es donaran les màximes facilitats per gestionar aquest canvi. I si finalment la visita no es pot fer, es tornarà l'import de l'entrada.


La Fundació Catalunya La Pedrera

A partir del 17 de juliol reobren Món Sant Benet, MónNatura Pirineus, MónNatura Delta i el congost de Mont-rebei. I a partir del 15 de juliol, La Pedrera – Casa Milà. Totes les mesures adoptades de cara a la reobertura d'aquests equipaments demostren, un cop més, que la Fundació Catalunya La Pedrera està més compromesa que mai amb les persones. Les visites a l'edifici fan possible que més de 500.000 persones es beneficiïn cada any dels projectes socials, educatius, culturals i ambientals que porta a terme la Fundació.


Per: Redacció

Fotos: EbreActiu

comparteix-ho