Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


MónNatura Delta de l'Ebre engega la desena temporada amb noves activitats ornitològiques i familiars

L’equipament celebra enguany el seu desè aniversari amb un any ple de sorpreses i una gran festa al juny

Etiquetes   turisme, turisme familiar, turisme natura, ornitologia, delta ebre, terres ebre, amposta,

Publicat el17/2/2022

MónNatura Delta de l’Ebre engega la desena temporada amb noves activitats ornitològiques i familiars | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... MónNatura Delta de l'Ebre és un referent en les activitats lúdiques a la natura per a famílies


MónNatura Delta de l'Ebre, l'equipament ambiental que la Fundació Catalunya La Pedrera té al delta de l'Ebre, reobre aquest dissabte 19 de febrer, carregat de noves activitats per descobrir i gaudir de l'entorn.

Aquesta desena temporada arriba amb nous tallers i visites per descobrir els paisatges i la fauna del Delta. El centre fa una aposta per les activitats relacionades amb el món de l'ornitologia amb l'objectiu de donar a conèixer als visitants els diferents ocells del Delta.

Com a principal novetat hi ha una sortida ornitològica anomenada “La visita dels flamencs” . Una visita especial que permet descobrir mil i una curiositats dels ocells més emblemàtics del delta, els flamencs. Segueix, per la seva bona acceptació, la visita guiada adaptada als més petits de la casa, la “Visita dels menuts” que any rere any es consolida com a activitat referent per comprendre el delta de l'Ebre. Amb la visita al centre es pot gaudir d'un magnífic entorn natural, i alhora veure varietats d'ocells, navegar en pontona o practicar arts de pesca tradicionals.

MónNatura Delta de l'Ebre, que es va inaugurar el març del 2012, arriba enguany al seu desè aniversari i ho fa consolidat con a referent en les activitats lúdiques a la natura per a famílies amb més de 210.000 visitants des de la seva obertura. Cada any s'organitzen al voltant de 700 activitats i tallers diferents d'ornitologia, natura i tradicions del Delta per a totes les edats.

A més es continua treballant, tal i com s'ha fet en aquests 10 anys, amb l'objectiu de posar en relleu el valor mediambiental de la zona del Delta i contribuir en la descoberta d'un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l'Europa occidental.

L'aniversari de MónNatura Delta de l'Ebre estarà present en la programació de tot l'any, es vol posar l'equipament en l'epicentre de tot el que passi al Delta de l'Ebre, cercant un cop més la complicitat de la gent i les institucions de l'entorn que han contribuït a fer gran l'equipament al llarg dels deu anys. La celebració de l'aniversari tindrà el seu punt culminant en una gran festa que es farà el primer cap de setmana de juny.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho