Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Mónnatura Delta de l'Ebre celebrarà la 9a Festa dels Menuts el 3 i 4 de juny

Durant tot el cap de setmana es podran trobar diferents espais amb tallers infantils, jocs, el mercadet de natura, lo racó dels més petits, el Land Art, i moltes sorpreses més, rodejats del paisatge i l’entorn del Delta de l’Ebre

Etiquetes   vida activa, activitats en familia, turisme, delta ebre, mon natura delta ebre, terres ebre

Publicat el10/5/2023

Mónnatura Delta de l’Ebre celebrarà la 9a Festa dels Menuts el 3 i 4 de juny | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Els dies 3 i 4 de juny arriba una nova edició de la Festa dels Menuts a MónNatura Delta de l'Ebre, amb un cap de setmana amb moltes activitats per als xiquets i xiquetes.

Seguint amb la línia d'altres anys i emmarcat en el Projecte LIFE Green, la 9a edició de la festa està dedicada al medi ambient i la natura, amb tallers sobre la biodiversitat del Delta de l'Ebre, el canvi climàtic, jocs de la descoberta de fauna, parades per descobrir un entorn natural únic i màgic per divertir-se en família.

Rodejats del paisatge i l'entorn del Delta de l'Ebre, durant dos dies (dissabte de 10 h a 18h i diumenge de 10h a 16h) s'han programat tallers, jocs i moltes activitats.

Joc de les espècies exòtiques: Joc per descobrir les espècies invasores de l'entorn i les pròpies del territori.

Taller un arròs sostenible: Cuinarem i aprendrem sobre el menjar de proximitat i el consum responsable.

Joc Pesca el Missatge: Vols aprendre a pescar amb el rall? Taller per conèixer les arts de pesca tradicionals i alhora conèixer els problemes ambientals marins.

Els amics d'en Crusó: Es tracta d'un espai amb més de 20 andròmines de fusta on podrem descobrir i experimentar els seus mecanismes mitjançant el joc. Veurem com aquesta instal·lació interactiva encurioseix grans i menuts sense necessitat d'instruccions.

El racó dels més petits: Espai lúdic i creatiu on mitjançant una sèrie de jocs i altres recursos despertarem la imaginació dels més petits de la família d'una manera lúdica i dinàmica.

Participa de l'activitat de Land art on ens transformarem en artistes per elaborar una mostra d'art efímer sobre el canvi climàtic amb materials de la natura.

Circuit sensorial textures del Delta: Es tracta d'un circuit per fer amb els peus descalços on descobrirem els diferents ecosistemes del Delta mitjançant diferents textures pròpies de l'entorn.

Contacontes: Els Ocells i la Lluna. Contacontes sobre les aus del Delta.

Barques de perxar: Vine i descobreix les barquetes típiques dels pescadors del Delta. Donarem una volta pels canals del centre per descobrir aquesta activitat tradicional tant arrelada al Delta de l'Ebre.

Mercadet de la Natura: Un espai amb parades d'entitats i associacions locals que donen a conèixer els seus productes i serveis relacionats amb la natura i la conservació del medi ambient mitjançant jocs i tallers dirigits a nens i nenes que ens ajudaran a descobrir la fauna i la flora del Delta de l'Ebre i conèixer com cuidar i respectar el nostre entorn.

Més informació a www.monnaturadelta.com


Mónnatura Delta de l’Ebre celebrarà la 9a Festa dels Menuts el 3 i 4 de juny | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Fotos: Cedides

comparteix-ho