Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/14/2022#) AND (caducitat>=#8/14/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Molta participació en la Trails Denes de Morella

Més de 400 inscripcions entre els tres recorreguts pel terme municipal de 14 K, 25 K i 45 K. Aquesta primera edició s’havia ajornat en diverses ocasions a causa de la situació amb la COVID-19

Etiquetes   activitats outdoor, trail running, morella, comarca els ports

Publicat el6/9/2021

Molta participació en la Trails Denes de Morella | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La primera edició del Trails Denes de Morella va transcórrer ahir amb molta participació. Un total de 424 inscrits van recórrer el terme municipal de la capital dels Ports en tres distàncies diferents de 14 quilòmetres, 25 quilòmetres i 45 quilòmetres i el nombrós públic que es va apropart al Pla dels Estudis per a veure la sortida i l'arribada de la competició. Cal recordar que Trails Denes de Morella estava prevista durant el mes de maig de l'any 2020, però la situació sanitària va obligar a l'organització a suspendre-la.

La regidora d'Esports, Judit García, destacava que “ha sigut un èxit de participació i es tracta d'un esdeveniment molt especial per ser la primera edició” i afegia que “volem que dure molts anys, tot i les dificultats que l'organització ha tingut per a celebrar esta”. Així, l'edil va voler “felicitar a l'organització del Trails Denes de Morella pel seu treball i implicació”. D'altra banda, des de l'organització han manifestat la seua alegria per celebrar la cursa i han volgut “agrair el treball de voluntaris i voluntàries, sense els quals no seria possible aquest esdeveniment, així com a tots els patrocinis que ens han donat suport, que han sigut molts”.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la cursa Top Of The Rock amb el format d'ultra trail per etapes, l'Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d'escalada en bloc, l'Eco Rallye de la Comunitat Valenciana o la Pujada Vertical al Castell de Morella. Aquest any algunes de les proves s'han ajornat i esperen celebrar-se l'any 2022.


Per: Redacció

Foto: Cedida