Tivissa, muntanyes d´història

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/6/2021#) AND (caducitat>=#12/6/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Mohamed Maman i Ruth Martí guanyen la 17a Milla urbana del Perelló

La prova es va celebrar aquest passat dissabte 23 d’octubre i hi van participar un total de 182 atletes

Etiquetes   activitats outdoor, running, el perello, baix ebre, terres ebre

Publicat el25/10/2021

Mohamed Maman i Ruth Martí guanyen la 17a Milla urbana del Perelló | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els més menuts també van poder participar de la cursa


Un any més el carrer principal del Perelló, va quedar reservat durant el dissabte a la tarda als atletes que des de la categoria de patufets, fins a veterans van participar de la 17a Milla Urbana del Perelló. Es destaca la bona acollida que després d'un any de parada per la pandemia, aquest 2021 ha arrencat amb força. La gent té ganes de tornar a participar i fer esport.

Es van iniciar les curses puntualment a les 17 hores. Aquesta cita esportiva es converteix en una trobada important i està perfectament consolidada dintre del calendari esportiu perellonenc. Sobre les 19 hores finalitzava la cursa de categoria absoluta i a continuació es va fer l'entrega de trofeus.

Mohamed Maman (Reus), amb un temps de 4'36''28 i Ruth Martí (Ascó), amb un temps de 5'51''50 van encapçalar el podi en la categoria absoluta.

En total hi van participar en aquesta 17a Milla Urbana del Perelló, que va comptar amb la participació de 182 atletes.

Podreu trobar més informació amb les resta de classificacions: www.elperello.cat


Per: Redacció

Foto: Cedida