Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Miquel Escolà i Arantxa Salvadó guanyen la 33a Pujada Ciclista a Cardó

Es va celebrar ahir ahir diumenge 8 d’octubre a Rasquera (Ribera d´Ebre), organitzada per la Penya Ciclista Ribera d’Ebre

Etiquetes   esports, ciclisme, rasquera, ribera ebre

Publicat el9/10/2017

Miquel Escolà i Arantxa Salvadó guanyen la 33a Pujada Ciclista a Cardó | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Miquel Escolà i Arantxa Salvadó guanyen la 33a Pujada Ciclista a Cardó


Setanta-tres bikers van participar ahir diumenge 8 d'octubre a Rasquera en la 33a edició de la Pujada Ciclista a Cardó, una contra-rellotge individual de 9 km organitzada per la Penya Ciclista Ribera d'Ebre.  

A les 9.30 h començava la prova en una jornada marcada pel bon temps i força calor. El corredor de Móra la Nova, Miquel Escolà es va emportar el primer lloc de la classificació, amb un temps de 18 minuts i 37 segons. Amb només 20 segons de diferència arribava el segon classificat, el xertolí Pau Marzà. El tercer lloc del podi va ser per a Batiste Sancho.  

Arantxa Salvadó es va imposar clarament sobre Ariana Reverter i Rosa Ruiz, segona i tercera classificada respectivament. 

En aquest enllaç trobareu totes les classificacions.


Podis

Posició Nom Temps
1r. MIQUEL ESCOLÀ 18.37
2n. PAU MARZÀ 18.57
3r. BATISTE SANCHO 19.34


Posició Nom Temps
1r. ARANTXA SALVADÓ 23.14
2n. ARIANA REVERTER 29.01
3r. ROSA RUIZ 29.45

 

comparteix-ho