CAT | ES
La galera és un dels crustacis més capturats a les aigües de l’Ametlla de Mar i que cada cop té més projecció gastronòmica
Etiquetes productes km0, ametlla de mar, terres ebre, galeres
Publicat el2/7/2019
Representants del Grup d'Acció Local Mar de l'Ebre van participar, el passat cap de setmana, d'una reunió de treball a Livorno (Itàlia) per assentar les bases d'un projecte de cooperació conjunt entre les dues regions mediterrànies.
La galera és un dels crustacis més capturats a les aigües de l'Ametlla de Mar i que cada cop té més projecció gastronòmica. Per això, el GALP vol intercanviar experiències amb la regió italiana de la Toscana, per conèixer com comercialitzen de la galera i estudiar com es podria millorar el model ebrenc.
Dins el projecte també s'estudiaria la comercialització d'altres espècies comunes ambdós territoris que, a més, volen cooperar per potenciar el turisme pesquer i donar més impuls econòmic al sector. Aquest seria el segon intercanvi d'experiències engegat des del Grup d'Acció Local, després del realitzat al País Basc sobre el peix blau.
Font notícia: La Cala RTV
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: