suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Mil·lenària, la nova Fira de l'oli i de l'espàrrec de Godall

L’esdeveniment, que se celebrarà els dies 14 i 15 de març, arriba en aquesta dissetena edició amb novetats

Etiquetes   vida activa, fira, oli oliva, godall, montsia, terres ebre

Publicat el18/2/2020

Mil·lenària, la nova Fira de l’oli i de l’espàrrec de Godall | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Fira de l'oli i de l'espàrrec de Godall, que se celebrarà els dies 14 i 15 de març, enguany arriba amb novetats: passa a nomenar-se Mil·lenària, amb l'objectiu de donar-li el protagonisme a l'oli mil·lenari Lacrima Olea, de la Cooperativa Agrícola de Godall.

Una altra de les novetats és que la fira se celebrarà pels carrers del municipi. La nova ubicació permetrà rellançar l'esdeveniment i donar molta més visibilitat a totes les parades que hi participaran.

S'han programat tallers, xerrades, tastos d'oli, visites guiades a les oliveres mil·lenàries i al molí de la Cooperativa Agrària, rutes turístiques... i no faltaran els esmorzars populars, amb l'oli mil·lenari i els espàrrecs com a productes estrella.

Durant tot el cap de setmana també es podran visitar les exposicions Oliveres mil·lenàries del Territori del Sénia i La festa a les Terres de l'Ebre. El folklore popular hi estarà present amb la dansada de jotes, amb l'actuació de les colles de Benifallet, Santa Bàrbara, Sant Jaume d'Enveja i Godall.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu