HospiBeer. Fira de la Cervesa. Hospitalet de l’Infant, 14 i 15 de juny 2024

CAT | ES


Milˇlenāria, la Fira de l'oli i l'espārrec de Godall no s'atura tot i la situaciķ sanitāria

La XVIII ediciķ del certāmen serā virtual i durarā tot l’any 2021, amb diferents activitats de forma telemātica

Etiquetes   vida activa, fires gastronomiques, fires, oli oliva, godall, montsia, terres ebre

Publicat el10/3/2021

Després que l'any passat s'hagués de suspendre a darrera hora per la declaraciķ de l'estat d'alarma el mateix dia de la inauguraciķ, l'organitzaciķ de Milˇlenāria, la Fira de l'oli i l'espārrec de Godall ha decidit donar-li una empenta, amb la voluntat que la fira, tot i la situaciķ actual, no s'aturi.

Enguany perō, s'ha buscat una nova forma de fer la fira. S'han mantingut l'espera fins al final perquč, aquest cap de setmana quan oficialment hauria d'haver sigut la fira, s'inauguri de forma virtual. La novetat és que, a més de ser exclusivament virtual, durarā tot l'any 2021, amb diferents activitats de forma telemātica. Hi haurā concursos, demostracions, gastronomia, visites virtuals,... tot el que la situaciķ permeti i garantint les māximes condicions de seguretat. 

L'agenda d'aquestes activitats s'anirā publicant a les diferents xarxes socials: Facebook/MillenariadeGodall, Instagram/millenariadegodall, la web de la fira www.millenaria.cat, i també l'ebando del municipi, la web de Godall www.godall.org i la web de l'Agrícola de Godall www.lacrimaolea.com.


Per: Redacciķ


Milˇlenāria, la Fira de l’oli i l’espārrec de Godall no s’atura tot i la situaciķ sanitāria | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho