Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Mil·lenària, la Fira de l'oli i l'espàrrec de Godall no s'atura tot i la situació sanitària

La XVIII edició del certàmen serà virtual i durarà tot l’any 2021, amb diferents activitats de forma telemàtica

Etiquetes   vida activa, fires gastronomiques, fires, oli oliva, godall, montsia, terres ebre

Publicat el10/3/2021

Després que l'any passat s'hagués de suspendre a darrera hora per la declaració de l'estat d'alarma el mateix dia de la inauguració, l'organització de Mil·lenària, la Fira de l'oli i l'espàrrec de Godall ha decidit donar-li una empenta, amb la voluntat que la fira, tot i la situació actual, no s'aturi.

Enguany però, s'ha buscat una nova forma de fer la fira. S'han mantingut l'espera fins al final perquè, aquest cap de setmana quan oficialment hauria d'haver sigut la fira, s'inauguri de forma virtual. La novetat és que, a més de ser exclusivament virtual, durarà tot l'any 2021, amb diferents activitats de forma telemàtica. Hi haurà concursos, demostracions, gastronomia, visites virtuals,... tot el que la situació permeti i garantint les màximes condicions de seguretat. 

L'agenda d'aquestes activitats s'anirà publicant a les diferents xarxes socials: Facebook/MillenariadeGodall, Instagram/millenariadegodall, la web de la fira www.millenaria.cat, i també l'ebando del municipi, la web de Godall www.godall.org i la web de l'Agrícola de Godall www.lacrimaolea.com.


Per: Redacció


Mil·lenària, la Fira de l’oli i l’espàrrec de Godall no s’atura tot i la situació sanitària | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...