GENCAT Eleccions VOT PER CORREU abril24

CAT | ES


Mil·lenària Fira de l'Oli i de l'Espàrrec de Godall

La fira tindrà lloc el 12 i 13 de març i es farà en una nova ubicació

Etiquetes   turisme, oleoturisme, oliveres millenaries, godall, montsia, territori senia, jornades, ,millenaria fira oli esparrec godall,

Publicat el21/2/2022

Mil·lenària Fira de l’Oli i de l’Espàrrec de Godall | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Jornada Oleoturisme a les oliveres mil·lenàries del Territori Sénia


XIX Mil·lenària Fira de l'Oli i de l'Espàrrec de Godall,, tot i la pandèmia continua el seu camí. Després que durant els dos darrers anys s'hagués de suspendre per la declaració de l'estat d'alarma, enguany l'organització ha decidit donar-li una empenta, amb la voluntat que la fira, tot i la situació actual, no s'aturi.

Entre altres novetats, la fira, que se celebrarà durant tot el cap de setmana del 12 i 13 de març, tindrà una nova ubicació, programada per a l'any anterior però que no es va poder dur a terme. Concursos, demostracions, gastronomia, visites virtuals, són algunes de les activitats que s'hi faran.

En l'apartat gastronòmic, cal destacar la participació de l'Escola de Cuina Villa Retiro i de Dani Jove Chef, qui farà una demostració en directe de la seva cuina combinant els millors olis d'oliva extra verge de la Cooperativa Agrícola de Godall.

El diumenge 13 de març se celebrarà la XVII Mostra de la Mancomunitat Taula del Sénia, qui tornarà a exposar després de dos anys de parada per la pandèmia. 

Durant els dies de la fira s'han programat visites guiades al molí de la Cooperativa i l Casal Municipal es podrà visitar una exposició de maquetes de molins d’oli tradicional, a càrrec del jesusenc José Bort Chavarria.


Jornada tècnica

En el marc de la fira se celebrarà la jornada tècnica Oleoturisme a les oliveres mil·lenàries del Territori Sénia. Anirà a càrrec de la gerent de la Mancomunitat Taula del Sénia, Tere Adell i es presentaran algunes de les experiències turístiques que s'estan fent actualment i també es parlarà de projectes d'àmbit internacional que es preparen en altres territoris.

La jornada es farà a la sala d'actes de la Cooperativa Agrícola de Godall el dijous 10 de març a les 19 h. Per a participar-hi cal fer inscripció en aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho