Setmana Petit Príncep. Hospitalet de l’Infant, del 20 al 28 d’abril 2024

CAT | ES


Mescla trenca records d'assistència i de participació amb més de 67.000 degustacions venudes

Els tasts es podran gaudir de l’1 al 4 i del 8 a l’11 de juny

Etiquetes   vida activa, fires, deltebre, delta ebre, gastronomia

Publicat el24/5/2023

Mescla trenca records d’assistència i de participació amb més de 67.000 degustacions venudes | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


DeltaFira i Mescla han superat totes les expectatives d'aquest passat cap de setmana. Una edició on s'han venut més de 67.000 degustacions, a falta del recompte final, i que deixa enrere les 27.000 degustacions venudes l'any 2022. La consolidació de la nova ubicació, vora al riu Ebre, i les diferents activitats i música programades durant aquest cap de setmana han estat claus per a entendre l'èxit d'una mostra que, any rere any, creix amb assistència i participació.

DeltaFira i Mescla ham comptat amb més de 50 estands, la presència d'empreses del sector turístic i amb la participació de cuiners amb Estrella Michelin, i cuiners locals amb projecció. Més enllà de les demostracions de cuina, i de la segona nit de tapes, cada nit s'ha amenitzat amb música. Aquest diumenge, per exemple, la fira s'ha clos amb l'actuació de Joan Rovira, prèvia demostració de cuina dels germans Torres i de Rafel Muria.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho