Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/15/2022#) AND (caducitat>=#8/15/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Mescla es consolida amb la participació de quatre cuiners guardonats amb estrella Michelin

El municipi de Deltebre viurà el cap de setmana del 18 al 20 de maig una nova edició de la DeltaFira i de Mescla, la mostra de gastronomia de les Terres de l’Ebre

Etiquetes   productes km0, gastronomia, deltebre, baix ebre, delta ebre

Publicat el9/5/2018

Mescla es consolida amb la participació de quatre cuiners guardonats amb estrella Michelin | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Mescla se celebrarà durant el cap de setmana del 18 al 20 de maig


Mescla, la mostra de gastronomia de les Terres de l'Ebre que se celebrarà el cap de setmana del 18 al 20 de maig, enguany compta amb un programa complet d'activitats i on ressalta la participació de quatre estrelles Michelin que oferiran una demostració i tast de la seva cuina: Vicent Guimerà, del restaurant Antic Molí, Fran López, del restaurant Villaretiro, Jeroni Castell, del restaurant Les Moles i Diego Campos, del restaurant Rincón de Diego.

Paral·lelament, Mescla també continuarà aquest any la seva aposta per apropar la cuina d'autor als veïns i veïnes del municipi amb la Nit de Mescla. Un sopar que compta amb 22 degustacions i tast de vins del territori elaborat per Jeroni Castell. El preu del sopar és de 50€ i les entrades ja es poden adquirir a l'Ajuntament de Deltebre, al Consell de Riumar i en breu a la pàgina web mescla.cat.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb Mescla volem dotar al municipi d'una fira gastronòmica de referència a nivell del territori, que generi orgull entre la ciutadania i que permeti fer gaudir de la cuina típica del Delta de l'Ebre a tots els visitants de la mostra”. De fet, l'alcalde ha remarcat que “l'aposta de Mescla s'emmarca amb la voluntat de seguir projectant la marca de Deltebre a tot el territori i donar a conèixer la cuina i el paisatge que ens caracteritzen i ens atorguen valor afegit”.

Mescla també comptarà amb la participació d'altres cuiners i convidats de renom. Aquest és el cas, per exemple, del tast de vins protagonitzat per David Carabén, cantant de Mishima, i les demostracions de cuina de diferents xefs del territori com per exemple Ladis Alcalà, guanyador del programa Joc de Cartes de TV3, Albert Guzmán, participant del mateix programa i Arnau Bel, concursant del programa televisiu de Masterchef Junior. A banda, també cal destacar la demostració de cocteleria a càrrec de Manolo Martí, guardonat amb diversos premis, a nivell nacional i internacional, de cocteleria clàssica, així com la resta de cuiners del territori.

Els visitants podran degustar més de 25 tapes dels diferents restaurants i xefs participants. El preu d'aquestes serà d'1.50€ (1 tiquet degustació), a banda la corresponent beguda que també es podrà adquirir als estands de Mescla.

Mescla s'emmarca dins de la DeltaFira, la fira multisectorial de Deltebre. A hores d'ara, entre les dues, hi ha més de 40 estands confirmats i la participació de més de 130 empreses. La fira, igual que l'any anterior, s'ubicarà a la Plaça Vint de Maig amb dues grans carpes per tal de centralitzar l'activitat.


Mescla es consolida amb la participació de quatre cuiners guardonats amb estrella Michelin | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La presentació del programa s’ha fet aquest matí