Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Mescla bat rècords d'assistència amb més de 27.000 degustacions

S’han servit quasi el triple de degustacions que en la darrera edició, l’any 2019

Etiquetes   vida activa, activitats, turisme gastronomic, fires, deltebre, terres ebre,

Publicat el25/5/2022

Mescla bat rècords d’assistència amb més de 27.000 degustacions | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El canvi d'ubicació de la DeltaFira i de Mescla ha estat un clar impuls per entendre l'èxit de participació d'aquest cap de setmana. Han estat més de 27.000 les degustacions que s'han venut, suposant una edició de rècord que ha permès gairebé triplicar les degustacions venudes en la mostra de l'any 2019, la darrera abans de la pandèmia, on es va arribar a les 10.500 degustacions.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “aquestes xifres han trencat totes les nostres expectatives, però són una mostra de la gran projecció que està tenint Deltebre durant aquests darrers anys”. Soler ha qualificat Mescla com “una fira de referència de país que és orgull de poble, que ens permet confluir sabors i paisatge en un entorn únic, i que ens mostra, una vegada més, que amb treball, esforç i il·lusió, tot és possible”.

Durant tot aquest cap de setmana, l'activitat a Mescla ha estat frenètica des del moment se la seva obertura, a les 11h del matí, fins al moment de la seva clausura. Més enllà de les demostracions de cuina, cal destacar que l'obertura al riu de la fira ha permès gaudir de noves experiències. Entre aquestes, el tast de vins i tapes amb barca pel riu Ebre o el passejos amb barca de vela llatina.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho