butlletí EbreActiu

CAT | ES


Més d'un miler de menús i prop de 2.000 tapes servides a les Jornades dels Fideus Rossejats de l'Ametlla de Mar

Les jornades van finalitzar el passat diumenge i les pròximes, seran a l’octubre

Etiquetes   vida activa, gastronomia, turisme gastronomic, jornades gastronomiques, ametlla de mar, terres ebre

Publicat el16/6/2022

Més d’un miler de menús i prop de 2.000 tapes servides a les Jornades dels Fideus Rossejats de l’Ametlla de Mar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El premi per la millor Tapa Marinera 2022 ha estat pel Restaurant Merino


Del 3 al 12 de juny, s'han pogut degustar els fideus rossejats a una quinzena de restaurants de l'Ametlla de Mar. A més, paral·lelament també ha tingut lloc la Ruta de la Tapa Marinera a una desena de bars del municipi. Unes jornades que es van tancar, aquest diumenge, amb unes xifres molt positives.

En total, s'han servit 1.190 menús en els catorze restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques. D'altra banda, els tretze bars participants a la Ruta de la Tapa Marinera han servit 1.890 amb peix i marisc del municipi.

El premi per la millor Tapa Marinera 2022 ha estat pel Restaurant Merino. En segon lloc, empat entre els Restaurants Antic Casino 1917 i l'Ancla i en tercera posició, Cala Cris.

Ara, les pròximes jornades ja són a l'octubre, del 7 al 16 amb l'arrossejat i el peix de la llotja com a protagonistes.


Per: La Cala RTV

Foto: Cedida

comparteix-ho