Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Més d'un miler de menús i gairebé dos milers de tapes servides a les Jornades dels Fideus Rossejats de La Cala

Les jornades gastronòmiques de l’Ametlla de Mar van finalitzar diumenge passat. Les pròximes tindran lloc al mes d’octubre i seran dedicades al peix de Llotja i a l’arrossejat

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, ametlla de mar, delta ebre, terres ebre

Publicat el1/6/2021

Més d’un miler de menús i gairebé dos milers de tapes servides a les Jornades dels Fideus Rossejats de La Cala | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Durant el 21 fins al 30 de maig, una quinzena de restaurants de l'Ametlla de Mar han ofert menús amb els fideus rossejats com a plat principal. A més, paral·lelament també ha tingut lloc laRuta de la Tapa Marinera a una desena de bars del municipi. Unes jornades que es van tancar, aquest diumenge, amb unes xifres molt positives.

En total, els quinze restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossejats han servit fins a 1.055 menús durant aquests dies. D'altra banda, la quinzena de bars participants a la Ruta de la Tapa Marinera han servit gairebé 2.000 tapes amb peix i marisc del municipi.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, comenta que la flexibilització de les restriccions de la covid ha permès que les xifres superin fins i tot els menús servits el 2019, que en van ser 900.

Enguany però a causa de la covid-19, no ha pogut celebrar-se la Diada dels Fideus Rossejats. A les pròximes jornades, que tindran lloc a l'octubre, la regidoria de Turisme espera poder celebrar aquesta festa que acompanya habitualment les Jornades, on tenen lloc degustacions gastronòmiques i els tradicionals concursos dels plats típics del municipi.


Per: La Cala RTV

Foto: Pexels