Deltaic, turisme responsable i sostenible al Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/19/2022#) AND (caducitat>=#8/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Més de mig centenar d'inscrits al I Foro online Matarraña Sostenible

Està adreçat a professionals del turisme interessats en sostenibilitat i compta amb ponents de reconeguda trajectòria en l’àmbit del turisme sostenible

Etiquetes   turisme, turisme sostenible, matarranya

Publicat el30/10/2020

Més de mig centenar d’inscrits al I Foro online Matarraña Sostenible | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Carrer de l'Església, Calaceit


En només 3 dies, el I Fòrum Matarraña Sostenible, que se celebrarà de forma online el proper 4 de novembre, ja compta amb més de mig centenar d'inscripcions. Dimecres que ve, ponents de reconegut prestigi internacional en matèria de turisme sostenible, oferiran als participants eines per comunicar el valor de la sostenibilitat; com comercialitzar productes i serveis turístics sostenibles; s'explicarà de quina manera la sostenibilitat crea riquesa en un territori; i quin és el valor de la gastronomia com a identitat territorial, entre d'altres assumptes d'interès.

El I Fòrum en línia Matarraña Sostenible, es divideix en tres blocs: el primer, que serà inaugurat per la directora general de Turisme del Govern d'Aragó, Elena Allué i que comptarà amb la presència de representants institucionals de la Comarca del Matarraña i la presidenta de Empresarios del Matarranya, Marta Ferrás, es destinarà a mostrar diversos projectes en què està treballant actualment l'Asociación de Empresarios Matarranya y la Comarca del Matarraña:

  • El nou vídeo promocional del Matarraña, editat per la Asociación de Empresarios Matarranya, titulat ‘Matarranya con los cinco sentidos'. Un vídeo realitzat en format 'videoscribing' en què s'explica com és el Matarranya, a través dels sentits.
  • El díptic ‘Matarraña sin dejar huella', editat per la Comarca del Matarraña, i que compta amb consells de sostenibilitat per als turistes.
  • El projecte ‘Matarraña Challenge', un joc dirigit als nens que visiten el Matarraña, en el qual se'ls proposa divertits reptes per conèixer millor la comarca.

El segon bloc del Fòrum, comptarà amb la presència dels ponents Ángela Rodríguez, Susana Conde, Mar Ramírez i Eduardo Serrano i la directora científica del I Foro online Matarraña Sostenible, Natalia Zapatero. Després de les ponències, s'obrirà un torn de preguntes.

El tercer bloc, estarà dedicat a les experiències pròpies en matèria de sostenibilitat al Matarraña: els empresaris que ja estan treballant en matèria de sostenibilitat explicaran la seva experiència al públic i posteriorment, Paloma Ibarra, professora titular de Geografia en el Departament de Geografia i Ordenació de el Territori de la Universitat de Saragossa, qui participa en un projecte d'investigació sobre turisme d'interior i sostenible amb la comarca de Matarraña com a cas d'estudi, exposarà com la Marca de Qualitat Territorial forma part de l'estratègia de turisme sostenible.

Encara és possible inscriure's al fòrum, a través del següent enllaç.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu