butlletí EbreActiu

CAT | ES


Més de 500 persones prenen part a la tradicional Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa

Es van recórrer uns 5,5 km de distància en una jornada esportiva pensada per a tota la família

Etiquetes   esports, running, tortosa, baix ebre

Publicat el2/5/2018


Un total de 523 participants van prendre part ahir dimarts 1 de maig a la XIX Cursa Popular i XV Caminada Ciutat de Tortosa organitzada per l’Ajuntament, Tortosaesport, Consell Esportiu Baix Ebre, Club Atletisme Terres de l’Ebre i el suport d’Esports Fevi, Diputació de Tarragona i Generalitat de Catalunya. Sortint de la plaça de les Corts Catalanes al barri del Temple, es van recórrer uns cinc quilòmetres i mig de distància d’una jornada esportiva pensada per tota la familia, dins del marc de l'Expo Ebre, i que va gaudir d’una excel·lent climatologia. Dos atletes de l'ATE van guanyar les curses masculina i femenina respectivament, Youssef Abaghad amb un temps de 17’15" i Mireia Guarner amb 20’19''.

Com és tradicional la cursa va premiar al corredor més veterà, Tomàs Salvador Mola, de 80 anys i a l’inscrit més jove, Hugo Royo Ruiz, de 17 mesos. El lliurament de premis va estar presidit per Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, Joaquin del Pino, regidor d’esports i Domingo Tomàs, regidor de Festes, Serveis i Logística.


Més de 500 persones prenen part a la tradicional Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa Més de 500 persones prenen part a la tradicional Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa Més de 500 persones prenen part a la tradicional Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa Més de 500 persones prenen part a la tradicional Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa

comparteix-ho