Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Més de 300 persones assisteixen a la Festa de la Plantada de l’Arròs a La Ràpita

Èxit de participació a la Primera Festa de la Plantada de l’Arròs de la Fundació Plegadis

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre, la rapita

Publicat el25/6/2018

Més de 300 persones assisteixen a la Festa de la Plantada de l’Arròs a La Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Durant la jornada es van alliberar vint exemplars de tortuga a l’estany de la Fundació


La jornada de dissabte, 23 de juny, dedicada a la Primera Festa de la Plantada de l’Arròs a La Ràpita, concretament a la Fundació Plegadis, va tenir una gran acollida i participació per part del públic. Es calcula que més de 300 persones, de La Ràpita i de municipis del voltant, s’hi van desplaçar per gaudir de les diverses activitats i sorpreses que es van organitzar per l’esdeveniment.

Des de les 9 del matí fins a les 13.30 hores, es van realitzar totes les activitats del programa de la festa amb una forta implicació i participació per part dels assistents, cal destacar que alguna de les activitats programades com l’anellament d’ocells i el hacking es va fer dues vegades per aclamació popular.

La festa també va comptar amb la presència de Josep Caparrós, alcalde de La Ràpita, qui va compartir les seves impressions i importància de la realització d’aquesta festa al municipi rapitenc amb tots els participants.


Més de 300 persones assisteixen a la Festa de la Plantada de l’Arròs a La Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... A la primera edició de la plantada hi van participar unes 300 persones

Font i fotos Fundació PlegadisSant Jaume d’Enveja, harmonia natural