Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Més de 260 bikers a la Marxa Camí dels Bandolers 7.0

La marxa btt es va celebrar aquest passat diumenge a La Ràpita. Èric Gil i Arantxa Salvadó guanyen el circuit llarg i César Boix i Eva Sans el circuit curt

Etiquetes   esports, btt, la rapita

Publicat el12/6/2018

Més de 260 bikers a la Marxa Camí dels Bandolers 7.0 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants de la Marxa Camí dels Bandolers 7.0


Aquest passat diumenge al matí es va celebrar a La Ràpita la Marxa Camí dels Bandolers, tercera prova del circuit 2018 de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre. En aquesta setena edició, la cursa va tindre com a punt de sortida i arribada el pavelló poliesportiu, al costat de l'estadi municipal de futbol La Devesa.

A les nou del matí es donava la sortida neutralitzada als més de 260 participants de la marxa des del pavelló fins a la fàbrica del ciment per l'antiga carretera N-340. Començava el recorregut per senderes i corriols a l'abric de la serralada de Montsià que es va allargar fins als 28 km en la prova curta i 40 km en la llarga.

Finalment, van ser 141 bikers els qui van creuar l'arc d'arribada, fent-ho el primer Èric Gil, amb un temps d'1 hora 42 minuts. Un minut després arribava Miquel Escolà, seguit pocs segons després de Víctor Espuny, completant així el podi masculí del circuit llarg.

El podi femení va estar encapçalat per Arantxa Salvadó, que va fer un temps de 2 hores i 15 minuts. El segon i tercer lloc de la classificació van ser per a Rosa Muixi, amb un temps de 2 hores i 35 minuts i Pili Franco amb un temps de 2 hores i 36 minuts.

Dels 113 inscrits al recorregut curt, el van completar 103, guanyant-lo César Boix amb un crono d'1 hora 23 minuts. Josep Baila (1:23:40) i David Itarte (1:26:29) es van classificar en segon i tercer lloc. En dones, la classificació va quedar de la següent manera: Eva Sans (2 hores 1 minut), Mònica Faneca (2 hores 8 minits) i Bàrbara López (2 hores 9 minuts).

La jornada esportiva, organitzada pel Club BTT de La Ràpita, amb el suport de l'Ajuntament de La Ràpita, va finalitzar amb un dinar on no va faltar els musclos i gambeta de la badia, gentilesa dels col·laboradors locals.

Al juliol, la Xallenger es trasllada a la Ribera d'Ebre. Serà el dia 1 amb l'Auberge de Benissanet.


Classificacions 


Galeria de fotos a Facebook Marxa BTT Camí dels Bandolers 7.0 


Més de 260 bikers a la Marxa Camí dels Bandolers 7.0 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Eports Ample de Banda i Internet

comparteix-ho